2777
2789
عنوان

درد با سن راست در بارداری😭

205 بازدید | 24 پست

سلام مامانا.خیلی درد دارم.از هفته هفت خفیف سرو شد تا الان که سیزده هفتمه و خیلی شدید شد.دکتر بهم منیزیم داد گفت چندروز بخوری بهترميشي ولی نشدم.کلسیم هم میخوردم به زور تا چندروز پیش چون بالا مياوردمش دکتر گفت فعلا یه ماه نخور.همش قفل میکنه با سنم و جيغم ميره هوا .اگه تجربه اي ای دارین ممنون میشم بهم بگین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هفته هفت خفیف شروع شد 

عزیزم شاید لگنت میخواد جا باز کنه واسه زایمان

@zanezibaieroozوسایل آرایشی😍😍😍            🌹🌹مثل یک معجزه ای...علت ایمان منی ...همه هان و بله هستند...و شما جان منی ...
اگر بعد از زایمان درمان نکنی تبدیل به سیاتیک میشه ، منم داشتم بعد از زایمان با رژیم و ورزش بیست کیلو ...

از کی شروع شد شما?منم وزنم بالاس ولی تو بارداری کم کردم تهوع دارم شديد 75 کيلوم.بعد کی تموم شد ?دکترتون چی گفت?

عزیزم شاید لگنت میخواد جا باز کنه واسه زایمان

از الان?قبلا یه زایمان طبیعی داشتم و سر پسرم  همچین مشکلی نداشتم.این بچه مو باید سزارین کنم.چشامامو عمل کردم طبیعی نمی تونم 

از کی شروع شد شما?منم وزنم بالاس ولی تو بارداری کم کردم تهوع دارم شديد 75 کيلوم.بعد کی تموم شد ?دکتر ...

کمبود ویتامین Dنداری؟ اگه ویتامین Dیا کلسیمت کم باشه اینجوری میشه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
گرفتگی عضلات داری.تو بارداری اگه شاخ درآوردین هم تعجب نکنین. به دکترتون بگید اما نگران نشید.طبیعی ه ...

😁😁😁.گفتم به دکترم.اونم گفت گرفتگی عضلاته و واسه درمانش بهم منیزیم داد ولی هنوز که بهتر نشدم 😭