2777
2789
عنوان

درد با سن راست در بارداری😭

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 24 پست
کمبود ویتامین Dنداری؟ اگه ویتامین Dیا کلسیمت کم باشه اینجوری میشه 

نه عزیزم.آزمايشام خوب بود.کلسیم هم تا چندروز پیش به زور میخوردم ولی همش بالا مياوردمش .دیگه لبنیات زیاد می خورم 

عزیزم اگه گرفتگی باسنت درد اصلیته منم این دردو دارم

ولی تقریبا موقته و قابل تحمل

وقتی درد داری سعی کن استراحت کنی و اون قسمتو ماساژ بدی

من کمتر خم و راست میشم سعی میکنم به کمرم فشار نیارم چند روزه بهترم شمام رعایت کن انشالله که خوب میشی

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁😁😁.گفتم به دکترم.اونم گفت گرفتگی عضلاته و واسه درمانش بهم منیزیم داد ولی هنوز که بهتر نشدم 😭

شما داروهاتو مصرف کن بعدش انشالله خوب میشه.من گردنم و ماهیچه پام میگرفت.ولی ماه آخر رفع شد.تهوع هم که نگم براتون سه ماه تمام هیچ غذا و آبی نخوردم .و فقط با دارو‌و تزریقات خودم و بچه زنده موندیم

خدایا مرسی  
نه عزیزم.آزمايشام خوب بود.کلسیم هم تا چندروز پیش به زور میخوردم ولی همش بالا مياوردمش .دیگه لبنیات ز ...

پس همون گرفتگی عضلات هر چقد بیشتر جات گرم باشه کمتر دردت میگیره بدون دمپاییم رو سرامیکا راه نرو 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
از الان?قبلا یه زایمان طبیعی داشتم و سر پسرم  همچین مشکلی نداشتم.این بچه مو باید سزارین کنم.چشا ...

نمیدونم والا عزیزم پس ماساژش بده

@zanezibaieroozوسایل آرایشی😍😍😍            🌹🌹مثل یک معجزه ای...علت ایمان منی ...همه هان و بله هستند...و شما جان منی ...