سلام مامانا.خیلی درد دارم.از هفته هفت خفیف سرو شد تا الان که سیزده هفتمه و خیلی شدید شد.دکتر بهم منیزیم داد گفت چندروز بخوری بهترميشي ولی نشدم.کلسیم هم میخوردم به زور تا چندروز پیش چون بالا مياوردمش دکتر گفت فعلا یه ماه نخور.همش قفل میکنه با سنم و جيغم ميره هوا .اگه تجربه اي ای دارین ممنون میشم بهم بگین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😁😁😁.گفتم به دکترم.اونم گفت گرفتگی عضلاته و واسه درمانش بهم منیزیم داد ولی هنوز که بهتر نشدم 😭
شما داروهاتو مصرف کن بعدش انشالله خوب میشه.من گردنم و ماهیچه پام میگرفت.ولی ماه آخر رفع شد.تهوع هم که نگم براتون سه ماه تمام هیچ غذا و آبی نخوردم .و فقط با داروو تزریقات خودم و بچه زنده موندیم
[QUOTE=136609384]عزیزم اگه گرفتگی باسنت درد اصلیته منم این دردو دارم ولی تقریبا موقته و قابل تحمل وقتی درد داری سعی ...[/QUOTEسعي میکنم رعایت کنم ولی دردش وحشتناکه.