من میخوام ازدواج کنم ولی پدر و مادرم میگن زوده.سنمم بگم 19سالمه خونه و ماشین بابام برام خریده ولی گفته بعد ازدواجت دیگه باید رو پای خودت وایسی و کمکت نمیکنم. تا چند وقت دیگه هم قراره برم سرکار .نظرتون؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه فکر میکنی میتونین همو خوشبخت کنین لااقل عقد کنین اینطوری به نظرم حداقل شرعیه و به گناه هم نمیفتید البته خودتون بهتر از هرکس خود را میشناسین
بچه که بودم با خودم می گفتم بزرگ که شدم من دنیا رو تغییر میدم نوجوان که شدم فهمیدم دنیا خیلی بزرگه گفتم پس من کشورم را تغییر خواهم داد در جوانی گفتم کشور بزرگه شهرم رو تغییر میدم به میانسالی که رسیدم گفتم محله ی خودم رو باید تغییر بدم حالا که پیر شدم میفهمم تغییر باید از خودم شروع میکردم اگه خودم تغییر میکردم میتونستم اول خانواده و بعد محله و شهر و کشور و دنیایم رو کم کم دچار تحول کنم
همین ک میگی بابام گفته بعد از ازدواج باید رو پای خودت وایسی و کمکت نمیکنم یعنی هنوز ب قدری بالغ نشدی ک بفهمی اگه غیر ازین باشه باید تعجب کرد !انتظار داشتی بابات زندگیتو اداره کنه؟تا کی ؟تا وقتی بزرگشی؟