قصرسوخته مدیر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 عنوان بچه ها بیاین 😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 32 پست امروز برای اولین بار همسایمون اتفاقی اومد خونمون .منم ازش پرسیدم روزه ای گفت نه نشد بگیرم .خواستم پذیرایی کنم دیدم میوه امون کمه روم نشد بیارم حالا ازعصری هی یادم میفته ناراحت میشم خونه ام نیستم که برم عذرخواهی کنم الان ازفکرش خوابم نمیبره خیلی ناراحتم.وقتی دیدمش چیکار کنم چی بگم یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔 1399/02/24 | 04:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قصرسوخته مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 هی باخودم فکر میکنم حالا با خودش میگه طرف دیوونس.پس برای چی پرسید روزه ای یانه؟ یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
سوئیس عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1930 مرسی از روحیه دادنت عزیزم قربونت 😘❤️ من همینم که هستم اگه میخوای مث بقیه باشم بقیه هستن 😏
سوئیس عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1930 هی باخودم فکر میکنم حالا با خودش میگه طرف دیوونس.پس برای چی پرسید روزه ای یانه؟ نه بابا به این چیزا فک نکن چون خیلی پیش میاد ادم از کسی بپرسه روزه ای یا نه ؟ مهم نیست . من همینم که هستم اگه میخوای مث بقیه باشم بقیه هستن 😏