2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 32 پست
ایششششش با همسایه رفت و امد دارید؟؟؟من بابامو سر کرونا راه تمیدم خونم عجب مردم بی فرهنگی داریم

واقعا بعضیا خیلی بی ملاحظن

پدر من پارسال عید خونه ی ما اومده امسالم کرونا بود

هروقتم گلگی میکنیم چرا نمیایین میگه شما میایین خونمون همدیگرو میبینیم دا بچه ها میان بزرگترا رو میبینن

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووو اون اصلا فکر نمیکنه به این بعدشم ماه رمضون بوده روزه هم نداشته باشه بده پذیرایی ولی درکل وقتی میوه کم داری تو دیس نزار بزار تو بشقاب بیار براش. چایی هم سه چهار نوبت بیار حله

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
ایششششش با همسایه رفت و امد دارید؟؟؟من بابامو سر کرونا راه تمیدم خونم عجب مردم بی فرهنگی داریم

گفتم که اولین بار بود.بنده خدا کلیدش رو جاگذاشته بود مونده بود بیرون .گوشیشوداد من بزنم شارژ که به شوهرش بگه کلید بیاره .من خیلی اصرار کردم بیاد تو

یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
عزیز دلم پیش میاد بش فک نکن بگیر تخت بخواب . مطمئن باش اون اصن فکرم نمی کنه به این چیزا الان . 

مرسی از روحیه دادنت عزیزم

عزیزم این روزا کسی توقع نداره بیخیال غصه این چیزا نخور نیازی نیست عدرخودهی کنی ک مطلب و تو چشمش گن ...

ینی بدتر میشه

وااااااای الان چی میشه چیکار میخوای کنی به نظرم مهریت رو بزار اجرا😐

خودمم احساس میکنم خیلی حساس شدم.الان بخاطر یه اتفاق ساده خوابم نمیبره همش ذهنم مشغوله

تو چشمش میاد و ممکنه پشتت حرف بزنه نبوده دیگ....نیازی نیست ب عدرخواهی مگر قراره همیشه یخچال ادم پر ...

اهان پس فک کنم خودمو بزنم به اون راه خیلی بهترباشه