2777
2789

شوهرم وقتی میخوابه انگار تو ی دنیای دیگس بیدارش میکنم ازش سوال میپرسم جواب میده ولی نمیفهمه چی میگ بعدا هم اصلا یادش نیس چون صبا زود میره سرکار هرساعتی ک صداش بزنم حتی ۲ شب میگ پاشو صبونه اماده کن..بعضی شبا ی چیزایی میگ انقد میخندم دل درد میگیرم..شوهر شمام اینجوره؟؟

من خودم یبار صدام بزنن هوشیار میشم

پول میشماره 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرمو اگ نصف شب بیدار کنم هر حرفی بزنه صبح یادش نیس ولی چیز خنده دار نمیگه خودم اینجوریم ک اگ بیدارم کنن چرت و پرت میگم یبار ک تازه زایمان کرده بودم میخاستم بگم دور کند کولرو بزن  اشتباهی گفتم دور کند خیابانی رو بزنه خیابانی همکارش بود🤣

گناه داره خب اخه شما خانوما چرا انقدر شیطون تشریف دارین 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بیچاره شوهرت 

ی شب ساعت ۲ گفتم پاشو برو سرکار دیرت میشه..بلند شد بره حاضر شه گف عه هوا تاریکه ک دوباره خوابید یا تا صب خندیدم من😂

اره عین شوهر   تو خوابش حرف میزنه بلند در مورد کار , یا یه چیزای عجیب غریب میگه از خنده غش میکنم , تازه گاهی بوسم میکنه بغلم میکنه بهش که میگم باور نمیکنه خودشم به صورت حمله ای ها