2777
2789
عنوان

گوشی

33 بازدید | 2 پست

من دو تا گوشی دارم یکی اندروید که مال مجردیام بود و یه آیفونم دارم که سه سال پیش شوهرم هدیه تولدم گرفت دیگه از گوشی اندرویدم استفاده نکردم تا چن ماه پیش داداش کوچیکم اومد گفت گوشی اندرویدتو بده دستم باشه تا دوستمو گفتم واسم از تهران یکی بیاره بعد میدمت گفتمش باشه و دادمش،بعد گوشیو که دادمش خودشم یکی خریده بود دیگه یادش رفته بود بدم گذاشتش بود سر کتابخونه،داداش بزرگم که گوشی ساده ای دستش بوده میاد سیم کارتشو میزنه روش و میگیرش دستش،من که دیدمش دستش هیچی نگفتم،گفتم چه اشکال داره،من خیلی وقته تو بورسم بعد از اونموقع که اپل برنامه ها رو تحریم کرده دیگه نرفتم شوهرم کار میکرد حالا میخوام دوباره شروع کنم من با داداشم از سر موضوعی که قبلن اینجا گفتم  با شوهرم دعوا کرده،با داداشام حرف نمیزنم در حد یکی دو کلمه حتی بهش سلامم میکنمم جوابمو نمیده با اینکه از سرهیچ و پوچ شوهرمو کلی فوش داد،حالا دوهفتس مامانم و‌میگم گوشیو میخوامش بگیرش میگه باشه یه دفه هم ازش گرفتش بود کلی با مامانم دعوا کرده بود،اینم بگم بابام اینقدر خرج کارای الکی و ضررای داداشم میکنه ینی سالی صد میلیون به بالا بابام واسش میده تا گوشیم واسش میخرن میشکونشون یا از دستش میوفته یا ماشینی میره روش بالا ۵۰تا گوشی خراب کرده،حالا من امشب رفتم بهش گفتم گوشیمو بده میخوامش اصلا جوابمو نداد مامانمو دوباره گفتم برو بگوش میگفت من هر روز میگمش میخوام به نرمی باهاش حرف بزنم هم دیونه نشه بیاد در خونتون منم تا خوابید رفتم گوشیو اوردم سیمکارتو در اوردم هی مامانم گفت الان خودتو باهاش لج میکنی الان هم دیونه میشه ابروریزی میکنه منم گفتمش قسم خوردم نزدیکمون شد ازش شکایت میکنم حالا اخر سری که خواستم بیام مامانم انگار قهر کرده بود گفتمش خداحافظ جواب نداد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.