2777
2789
عنوان

طول سرویکس

334 بازدید | 42 پست

سلام 

هفته ۱۸ طولش ۳۱ بود 

هفته ۲۴ هستم دیروز ب دکترم گفتم سونو بنویس برم انجام بده گفت لازم نیست و طولش طبیعیه 

ولی بااین حال نوشت

حالا بنظرتون برم سونو یا نمیخاد دیکه؟ 

طولش کم نیست؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته هجده۳۷بود

اگ دکتر گفته الان شرایط خوبه و مشکلی احساس نمیکنی خوب شده 

میخوای خیالت راحت شه انجامش بده

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

بالای 30 میلیمتر خوبه بعضی دکترا میگن بالای 25 باشه خوبه من خودم 28 بودم دکتر حساسیت به خرج داد گفت ریسک نمیکنم سرکلاژ شدم حالا میخوای سونو رو برو تا خیالت راحت بشه

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 

اخه چرا انقد به خودتون استرس میدین و بیخودی میرین دکتر و سونو

والا برا من هفده هفته طول سرویکسم 25 بود دیگه نه دکتر نه سونو رفتم. 

چون میدونستم هر چقد برم دکتر استرسم زیاد میشه. 

همه چیزو سپردم به خدا و دخترک نازم الام سه سالشه. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
بالای 30 میلیمتر خوبه بعضی دکترا میگن بالای 25 باشه خوبه من خودم 28 بودم دکتر حساسیت به خرج داد گفت ...

من از وقتی فهمیدم اینطوریه .. 

همش دراز کشیدم فقط برا دسشویی بلندمیشم ... 

میترسم کمتر ازاین شده باشه 

من از وقتی فهمیدم اینطوریه ..  همش دراز کشیدم فقط برا دسشویی بلندمیشم ...  میترسم کمتر ا ...

اصلا نیازی به این کارا نیست برو سونوگرافی اگه دکتر سونوگرافی و متخصص زنان گفتن طول سرویکس کمه اونوقت سرکلاژ میشی و میتونی خیلی عادی کاراتم انجام بدی واسه چی سرخود خودتو استراحت مطلق کردی مگه دکترت گفت مشکلی داری؟ 🤔 استراحت زیادی میدونی که چقد مضره تو بارداری

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
وای چ دلی دارید شما دیگههههه ... 

کلا تو بارداریم دوبار سونو رفتم 

یه بار هفده هفته رفتم و یه بارم 33 هفته همین! 

زیاد خوشم نمیاد برم سونو

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

من 30بودم گفت پله بالا وپایین نرو زیاد راه نرو 

نزدیکی نداشته باش

خلاصه خداشکر هیچی نشد فقط به خودم فشار نیوردن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲