بالای 30 میلیمتر خوبه بعضی دکترا میگن بالای 25 باشه خوبه من خودم 28 بودم دکتر حساسیت به خرج داد گفت ریسک نمیکنم سرکلاژ شدم حالا میخوای سونو رو برو تا خیالت راحت بشه
یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم.
اخه چرا انقد به خودتون استرس میدین و بیخودی میرین دکتر و سونو
والا برا من هفده هفته طول سرویکسم 25 بود دیگه نه دکتر نه سونو رفتم.
چون میدونستم هر چقد برم دکتر استرسم زیاد میشه.
همه چیزو سپردم به خدا و دخترک نازم الام سه سالشه.
عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️. این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
من از وقتی فهمیدم اینطوریه .. همش دراز کشیدم فقط برا دسشویی بلندمیشم ... میترسم کمتر ا ...
اصلا نیازی به این کارا نیست برو سونوگرافی اگه دکتر سونوگرافی و متخصص زنان گفتن طول سرویکس کمه اونوقت سرکلاژ میشی و میتونی خیلی عادی کاراتم انجام بدی واسه چی سرخود خودتو استراحت مطلق کردی مگه دکترت گفت مشکلی داری؟ 🤔 استراحت زیادی میدونی که چقد مضره تو بارداری
یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم.
عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️. این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹