2777
2789
عنوان

توی این شب عزیز🤲🏻📿

73 بازدید | 10 پست

که سرنوشت هممون رقم میخوره و از بد به خوب تغییر میکنه

چ خوبه ک اول برا اینکه از گناه پاک بشیم دعا کنیم ک بقیه دعا هامون قبول درگاه خدا باشه(البته نظر منه) 

بعد واسه امام زمان و ظهور ایشون و بعد برای مریض ها و وضعیت جهان درگیر کرونا و ملتمسین به دعا و پدر و مادر و خودتون و... 

در اخرِ همه دعاهاتون اگه میشه  گوشه چشمی واسه  منم دعا کنین امسال دندانپزشکی قبول شم و دعا کنین همیشه نماز بخونم ترکش نکنم 

منم واستون خیلی دعا میکنم

ممنونتون میشم❤️

نماز روزه هاتون قبول درگاه حق❤️❤️❤️

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه

التماس دعا🙏🧡

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا واسه منم دعا کنید باردار شم.دکتر میگه فقط میکرو یکساله اقدامم خبری نیست.می خوام برم میکرو این ماه دوروز تاخیر دارم دعا کنید باردار باشم از لحاظ مالی هم خیلیی تو فشاریم😭😭😭

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

لطفا واسه منم دعا کنید باردار شم.دکتر میگه فقط میکرو یکساله اقدامم خبری نیست.می خوام برم میکرو این م ...

امشب ایه ی ۴۹‌و ۵۰ سوره شوری بنویس زیرش اسم فامیل خودت و شوهرت و نیتتون که بچه دار شدنه بنویس با یه کم‌پول برای صدقه بذار لای قران شک نکن تا سال دیگه بارداری.دو تا تاپیک اخرمو برو بخون عزیزم

امشب ایه ی ۴۹‌و ۵۰ سوره شوری بنویس زیرش اسم فامیل خودت و شوهرت و نیتتون که بچه دار شدنه بنویس با یه ...

ممنون عزیزم.حتما این کارو میکنم.التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍