اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنییامَهدی🌱 میخواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا میتوانیـد یاد #امـامزمـان'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان میآید و حالتان عوض میشود. شبها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیتاللهقرهی💖🌱 امام زمان (عج) : به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــیکنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام میکند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹
میگن اون زمان هر کدوم چاق تر و سیبیلو تر بود یعنی خوشگل تر بود
بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹 فرزندم... برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹
چه ربطی داره به مغول😶اون عکسایی که از زمان قاجار دیدیم سلیقه داغون شاه بوده که تپل و سیبیلودوست داشته همه خانوما که اونجوری نبودن.بعدشم یهو ژن که تغییر نمیکنه فقط زمان پهلوی پیشرفت کردن لوازم ارایش و لباسای شیک وارد ایران شده
اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنییامَهدی🌱 میخواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا میتوانیـد یاد #امـامزمـان'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان میآید و حالتان عوض میشود. شبها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیتاللهقرهی💖🌱 امام زمان (عج) : به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــیکنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام میکند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹
و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید! تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤
مغول نبودند. اون زمان چاق بودن مد بوده و خب کلا آدم ها راجع به تغذیه و ورزش و سلامت اطلاعی نداشتند. سبیل داشتن هم سلیقه خاص ناصرالدین شاه بوده، اون عکس هایی که از دوران قاجار هست کم و بیش همه مربوط به حرم ناصرالدین شاه هست. و حتی من جایی خوندم اون سبیل نقاشی بوده، نه واقعی
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم