2777
2789

کی گفته مغولین این از کجا درومد

کی گفته مغولیا زشتن اینم نژاد پرستی جدیده😐

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن اون زمان هر کدوم چاق تر و سیبیلو تر بود یعنی خوشگل تر بود

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

چه ربطی داره به مغول😶اون عکسایی که از زمان قاجار دیدیم سلیقه داغون شاه بوده که تپل و سیبیلودوست داشته همه خانوما که اونجوری نبودن.بعدشم یهو ژن که تغییر نمیکنه فقط زمان  پهلوی پیشرفت کردن لوازم ارایش و لباسای شیک وارد ایران شده

چه ربطی داره به مغول😶اون عکسایی که از زمان قاجار دیدیم سلیقه داغون شاه بوده که تپل و سیبیلودوست داش ...

نه من میگم اون یه عده مغول بودن که عکسشون هست از اون دوره 

مغولا لابد قشنگن

اولا به قیافه نیست

دوما هیچ ملیتی زشت نیست

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

چون سیبیل و ابرو داشتن

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

مغول نبودند. اون زمان چاق بودن مد بوده و خب کلا آدم ها راجع به تغذیه و ورزش و سلامت اطلاعی نداشتند. سبیل داشتن هم سلیقه خاص ناصرالدین شاه بوده، اون عکس هایی که از دوران قاجار هست کم و بیش همه مربوط به حرم ناصرالدین شاه هست. و حتی من جایی خوندم اون سبیل نقاشی بوده، نه واقعی

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم