2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین

64 بازدید | 19 پست

سلام 

دوستان من دوست پسرم شرایط خیلی خوبی برای مهاجرت داره و خانوادش خیلی پیگیر کارای مهاجرتش هستن خودش هم بدش نمیاد چون اگر بره حقوق یک ماهش اونجا اندازه حقوق یکسال ایران کار کردنشه داییش خارج از ایران زندگی میکنه و اصرار دارن که بره ولی خودش به من میگه این تصمیمیه که باید دوتایی بگیریم من تنهات نمیزارم نمیرم و ... بنظرتون میره؟ اگر نره بعدا منتش رو سر من نمیزاره ؟ ترغیبش کنم که بره و بخاطر من اینده خوبی که اونجا داره رو از دست نده؟؟ 

خوب ازدواج کنید و با هم برید

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اگه دوست داشته باشه به خاطرت صبر میکنه و بعدا به هر دلیلی منت سرت نمیزاره 

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
اون اگه دوست داشته باشه به خاطرت صبر میکنه و بعدا به هر دلیلی منت سرت نمیزاره 

میگه صبر میکنم دوتایی بریم ولی خانوادش خیلی اصرار دارن که بره ینی زیر حرفش نمیزنه؟؟

فعلا موقعیت ازدواج نداریم من سنم به ازدواج نمیخوره

چند سال ته

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 
خوبه که یعنی نمیتونه یکی دو سال صبر کنه؟

اخه خانواده من زیر بیست و پنج سال به هیچ وجه راضی به ازدواج من نمیشن از طرفی هم اگر الان بره بهتره براش تا چندسال دیگه اوضاع اقامتش و بقیه کاراش بهتره

19

کلا مردا غیر قابل پیش بینی اند... خوب تو نه بگو برو نه بگو بمون... بگو هر تصمیمی ک بگیری برام قابل احترام.... شاید اگر اصرار ب موندنش کنی بعدا تا تقی به توقی بخوره به روت بیاره

اخه خانواده من زیر بیست و پنج سال به هیچ وجه راضی به ازدواج من نمیشن از طرفی هم اگر الان بره بهتره ب ...

اگه مطمئنی که انقدر دوست داره که بخاطرت بر میگرده خیلی فکر خوبیه

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
کلا مردا غیر قابل پیش بینی اند... خوب تو نه بگو برو نه بگو بمون... بگو هر تصمیمی ک بگیری برام قابل ا ...

من بهش همینو گفتم ولی اون گفت نه . ولی میترسم بعدها منتش رو سرم بزاره