2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاد نمیدن مگر اینکه اشنا داشته باشین

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
میتونم از داروخانه بگیرم ؟

داروخونه شهر ما نسخه میخواد اینجوری نمیدن اگه داروخونه آشنا داری بپرس بازم

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
پروژسترون  البته شما اول برو دکتر علت مشکلت پیدا شه

میدونم مشکلم چیه دکتر گفت بعد پریودت دوفاستون بخور که ماه بعد پریود شی بعد عکس رنگی بگیر ولی چون مشکوک به حاملگی بودم نخوردم و پریود نشدم و البته حامله هم نبودم😐

باید عکس رنگی بگیرم ببرم دکترم ببینه اونم گفت فقط تا 10 روز دیگه اینجام بعد از اینجا می ره یه شهر دی ...

جواب عکس رنگیت هروقته شد ببر به یه متخصص دیگه نشون بده

چیز خاصی نیست که حتما دکتر خودت ببینه

من خودم به یه دکتر دیگه نشون دادم

منم دکترم نبود دقیقا

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
باید عکس رنگی بگیرم ببرم دکترم ببینه اونم گفت فقط تا 10 روز دیگه اینجام بعد از اینجا می ره یه شهر دی ...

ولی باز برو داروخونه شرایطتتو بگو

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩