2777
2789
عنوان

عکس سونو ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 38 پست
امکان داره پسر باش اشتباه دیده باشع اخه میگن پسر زود معلوم میشه .خواهرم ی جا دیگه رفته ان تی گفته پس ...

سونو ان تی خیلیا رو شنیدم  بهشون گفته دختر ولی آنومالی کامل مشخص شده پسره . انومالی دقیقه دیگه

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
سونوی ان تی برای تعیین جنسیت دقیق نیست عزیزم  اکثرا دکترا نمیگن چون صد در صد نیست  واسه ...

چند درصد احتمال داره بگه دختر بعد انومالی بگه پسر

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم واس من فرقی نمیکنه اما چون واسه خواهرمو اشتباه گفتن میترسم دل ببندم ب دختر بد پسر شه

مال خاله من دو قلو بود از همون اول بهش گفتن یه دختر یه پسر حتی دو روز قبل از زایمان ولی تا سزارین کرد دوتاش پسر بود خالم اصلا دختر نداره چقدر دل بسته بود

مگه تکون خوردن ربط داره به جنسیت؟؟

اره پاشو باز نمیکرد فقط دستشو تکون میداد میگم شاید چون تکون نداده اشتباه گفته چون هرچی ضربه میزد تکون نمیخورد ک پاش باز شه

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
چند درصد احتمال داره بگه دختر بعد انومالی بگه پسر

اول بگید سالم باشه جنسیتم دست خداس . اونقدر تاکید نداشته باشید رو جنسیت

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
عزیزم جنین12 هفته اصلا تکون نداره ک بخواد زیاد کم باشا

چرا عزیزم دستش اول بغلش بود بعدانگشتشو خورد چن تاام ضربه زد پاشو تکون میداد اما کم دکتر گف کم تکون میخوره پاشم وا نمیکنه تو فیلمم افتاده 

مال خاله من دو قلو بود از همون اول بهش گفتن یه دختر یه پسر حتی دو روز قبل از زایمان ولی تا سزارین کر ...

منم میترسم دل ببندم بد پسر بشه بخوره تو ذوقم

چرا عزیزم دستش اول بغلش بود بعدانگشتشو خورد چن تاام ضربه زد پاشو تکون میداد اما کم دکتر گف کم تکون م ...

این حرفا رو فقط ب دکتر بگو  بچه تکون میخوره ولی مادر احساس نمیکنه چون هنوز خیییلی کوچیکه

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
اول بگید سالم باشه جنسیتم دست خداس . اونقدر تاکید نداشته باشید رو جنسیت

عزیزم من خودم پسر دوس دارم اما قبل ان تی میگفتم خدا کنه سالم باشه هرچی بود بود اما وقتی گف دختر ناراحت نشدم واسه خاطر این میگم ک ب خواهرم گفتن پسر ۷ هفته به هوای اینکه پسر دل بست خرید کردن بد گفتن دختر خورد تو ذوقشون سخت بود واسش .همین ک خدا منو لایق مادر شدن دونسته ممنونشم فرقیم نداره

این حرفا رو فقط ب دکتر بگو  بچه تکون میخوره ولی مادر احساس نمیکنه چون هنوز خیییلی کوچیکه

منم تکوناشو نمیفهمم فقط دکترم نشون میداد گف ببین پاشو تکون میده ولی پاشو وا نمیکنه و ببین داره انگشتشو میخوره .خودم میدونم الان حس نمیشه خواهر ۱۹ هفتس حسش نمیکنه من ک جا خود دارم

عزیزم من خودم پسر دوس دارم اما قبل ان تی میگفتم خدا کنه سالم باشه هرچی بود بود اما وقتی گف دختر نارا ...

فدات عزیزم .چن ماهگی بهش گفت پسره؟

احتمالا دختره که گفته . دوست داشتی پسر باشه؟

اره پسر خعلی دوس داشتم ولی خدا شاهده از اون وقتی ک گف دختر اصن ناراحت نشدم همین ک سالمه و خدا منو لایق دونسته بسه برام 

فدات عزیزم .چن ماهگی بهش گفت پسره؟

ان تی تو ۱۲ هفته گف به احتمال ۷۰ درصد پسره انومالی ۱۷ هفته گفته دختر

خانوما ی سوال دیگه :میشه انومالی نرفت فقط غربالگری دوم و رفت یا جفتش واجبه ؟بد چند هفته باید هر کدومو رفت