2777
2789
عنوان

عکس سونو ان تی

237 بازدید | 38 پست

خانوما من ۱۲ هفته و چهار روزمه الان عکس سونومو میزارم میشه بگید دختر یا پسر؟دکتر گف احتمالا دختر اخه نی نی تکون نمیخورد امکان داره اشتباه گفته باشع؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
دختر
3
100%
پسر
0
0%
خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

سونو ان تی امکان اشتباه هست برا من ک اشتباه نشد . بستگی ب دکترتم داره  ولی من دقیقا هست بار تکرار کردم تا تونست کامل برام ان تی رو بگیره .از هم جهت دیگه نی نی رو دید

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید دیر شد نتم ضعیفه

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
ماله منم مشخص نشد دکتر گفت شاید پسرباشه

به من گف احتمال زیاد دختر ولی بازم این ی احتمال اخه زیاد تکون نمیخورد

به من گف احتمال زیاد دختر ولی بازم این ی احتمال اخه زیاد تکون نمیخورد

عزیزم جنین12 هفته اصلا تکون نداره ک بخواد زیاد کم باشا

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
سونو ان تی امکان اشتباه هست برا من ک اشتباه نشد . بستگی ب دکترتم داره  ولی من دقیقا هست بار تکر ...

امکان داره پسر باش اشتباه دیده باشع اخه میگن پسر زود معلوم میشه .خواهرم ی جا دیگه رفته ان تی گفته پسر انومالی گفته صددرصد دختره امکانش هس پیر باش

من چون خودم دختر دوست دارم میگم مال توام دختره💕⁦♥️⁩⁦❤️⁩💞💖⁦❣️⁩

مرسی عزیزم واس من فرقی نمیکنه اما چون واسه خواهرمو اشتباه گفتن میترسم دل ببندم ب دختر بد پسر شه