2777
2789
عنوان

ختنه پسرم

55 بازدید | 4 پست

الان با این شرایط کرونا بنظرتون کجا واسه ختنه خوبه؟

یه جایی که هم کارش خوب باشه هم کرونایی نداشته باشه

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است

وااای منم پسرم نبردم الان دیگه داره ۳ماهش تموم میشه میترسم بخدا الان ۳ماه از خونه بیرون نرفتم بجز ضروری برا واکسن همش دارم غصشو میخورم نمیدونم چکارکنم خدا بعد از ۸سال بهم بچه داده اونم بعد چه همه سختی 

همسر عزیزم آخرش جذبت میکنم حالا ببین 😏میرسه روزی که به هدفم برسم👍   ❤️❤️                                          میدونم من ملکه زیبای زندگیت هستم میدونم و زندگیت بدون من هیج زیبایی نداره💋👑
وااای منم پسرم نبردم الان دیگه داره ۳ماهش تموم میشه میترسم بخدا الان ۳ماه از خونه بیرون نرفتم بجز ضر ...

انشالله خیرشو ببینی 😍برو دیگه واقعا بعد ۳ماه دیره ....

میشه بگی مشکلتون چی بود و چطوری باردارشدی؟

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای منم پسرم نبردم الان دیگه داره ۳ماهش تموم میشه میترسم بخدا الان ۳ماه از خونه بیرون نرفتم بجز ضر ...

منم پسرم داره ۴ ماهش میشه

خیلی میترسم‌که نبرمش همینجوری داره بزرگتر میشه و دست و پازدنش بیشتر

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است
منم پسرم داره ۴ ماهش میشه خیلی میترسم‌که نبرمش همینجوری داره بزرگتر میشه و دست و پازدنش بیشتر

من شوهرم اجازه نمی‌ده از در خونه پام بذارم بیرون از ترس سه ماه هیچ جایی نرفتم بخدا فقط فقط خونه همش ترس از دست دادن داره 

همسر عزیزم آخرش جذبت میکنم حالا ببین 😏میرسه روزی که به هدفم برسم👍   ❤️❤️                                          میدونم من ملکه زیبای زندگیت هستم میدونم و زندگیت بدون من هیج زیبایی نداره💋👑