2777
2789
عنوان

بیاید تجربه های زخم تون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست
من‌بخیهای زایمان‌طبیعیم بعد هر رابطه درد میکنه  نمیدونم‌چرا الن یازده ماه گذشته اما خیلی اذیتم ...

ممکنه عفونت هم داشته باشه ویتامین زنگشو درست میکنه و سرعت ترمیمشو ولی شما میگی ۱۱ ماه گذشته 

برو پماد رژودرم بخر بزن عالیه کامل جاش میره اگ از الان بزنی

عزیزم شنیدم رژودرم دیگه نیست تو بازار.هست الان؟ قیمتش میدونی شما؟

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خوب نزده و التهاب داخلی دارن به دکتر نشون بده 

خوب بخیه خورده جوش خورده کامل ی مااهی بود اذیتم‌نمیکرد اما این سریع آخر باز شروع کرده ب درد حتی خم و راست میشم میسوزع خودم‌نگاه کردم همه چیش اکیه کامل جوش خورده عفونتم‌ندارم😥اصن دوسندارم ببخشیدا برم دکتر تو اون حالت بشینم بیام نگاه کنه متنفررررم😢ایشالله خودش خوب شه😢

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
کرم آ د منظورته؟ همسرم گفت وقتی روشون زخمه بزنی زخما نرم میشه خودشون میریزه.منم یک دوشب زدم.زخما ری ...

آره بزن خیلی سریع خوب میشه تجربه دارم 

برای سوختگی هم عالیه مثلا دست سوزش داره به جای این چیزایی که میگن ویتامین بزنید سریع سوزش و التهابش  میره و درمان میشه 

ممکنه عفونت هم داشته باشه ویتامین زنگشو درست میکنه و سرعت ترمیمشو ولی شما میگی ۱۱ ماه گذشته 

ن عفونت ندارم ببین مثلا پری ک میشم ی هفته رابطه ندادم‌خوبه خوب میشم اما بد هر بار رابطه  میسوزه انگار زخم میشه اما نگاه میکنم زخمم نداده

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
ن عفونت ندارم ببین مثلا پری ک میشم ی هفته رابطه ندادم‌خوبه خوب میشم اما بد هر بار رابطه  میسوزه ...

مثل اینکه پرستش نازک شده یه همچین حالتی ؟؟

یه چند روز ویتامین بزن اگه دیدی خوب بود ادامه بده اگه خوب نبود دیگه مجبوری بری دکتر 

مثل اینکه پرستش نازک شده یه همچین حالتی ؟؟ یه چند روز ویتامین بزن اگه دیدی خوب بود ادامه بده اگه خو ...

نمیدونم ولی میدونم اگ رابطه نداشته باشم اکیه سالمه سالمه.... ینی عفونتو نمیدونم التهابو اینا ندارم اما خیلی بده بده زایمانم هیچ میل جنسی ندارم‌فقط درد و عذاب

خشک بودن واژن حین رابطه هم باعث درد و سوزش میشه 

هوووم😥شما خودت زایمان کردی؟