2777
2789
عنوان

علائم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 38 پست
اره بابا چرا نشه یبار باردار شدیا دلیل سقط چی بود؟ 

نمیدونم چی بود دلیلش

پنج شنبه رفتم سونو گفت همه چی عالیه یکشنبه سقط شد

من آذر ماه سقط کردم

عشقولیا بالاخره بعد از این همه چشم انتظاری خدا ی نینی گذاشت تو دلم 😊😍برام دعا کنید این دفعه نینی تو دلم بمونه😭😔میشه ی صلوات برا سلامتی نینی منم بفرستین من برا همتون فرستادم🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چطور میگید دوسال منتظرید

از ۹۶ در اقدامم پارسال مهر ماه باردار شدم ک آذر ماه سقط شد

شوهرم میگه بیخیال بچه میخوایم چیکار

ولی من همیشه تو خونه تنهام

شوهرم  صبح میره شب میاد

از تنهایی خسته شدم

دلم بچه میخواد

عشقولیا بالاخره بعد از این همه چشم انتظاری خدا ی نینی گذاشت تو دلم 😊😍برام دعا کنید این دفعه نینی تو دلم بمونه😭😔میشه ی صلوات برا سلامتی نینی منم بفرستین من برا همتون فرستادم🤗
از ۹۶ در اقدامم پارسال مهر ماه باردار شدم ک آذر ماه سقط شد شوهرم میگه بیخیال بچه میخوایم چیکار ولی ...

خب خیالت تخت که نازا نیستی فقط ارامش داشته باش استرس بدتر میکنه کاری که شوهرت میکه بکن بگو اره بیخیال بعدم همینطوری اقدام کنید 

خیلیا توی بیخیالی بعد سالهای زیاد باردار شدن

Silenc says a lot more than you think 🤍
خب خیالت تخت که نازا نیستی فقط ارامش داشته باش استرس بدتر میکنه کاری که شوهرت میکه بکن بگو اره بیخیا ...

آره سونو رفتم گفته هیچ مشکلی نداری فقط زمان میبره

خب خیالت تخت که نازا نیستی فقط ارامش داشته باش استرس بدتر میکنه کاری که شوهرت میکه بکن بگو اره بیخیا ...

میگم توام بداخلاق شدی

تو علائم بارداری نوشته بداخلاقی

منم چند وقته ک بداخلاق شدم ب همه چی گیر میدم

میگم توام بداخلاق شدی تو علائم بارداری نوشته بداخلاقی منم چند وقته ک بداخلاق شدم ب همه چی گیر میدم

گاهی اره گاهی نه برعکس میشم و جفتشم شدیده 

بیش از اندازه بداخلاق یا بیش از اندازه مهربون میشم

Silenc says a lot more than you think 🤍
گاهی اره گاهی نه برعکس میشم و جفتشم شدیده  بیش از اندازه بداخلاق یا بیش از اندازه مهربون میشم

منم اینجوری شدم گاهی واقعا عصبانی میشم از دست شوهرم بیچاره کاری هم نکرده ها ولی من زود رنج شدم

گاهی هم دلم براش ضعف میره