2777
2789
عنوان

علائم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 38 پست
انشاالله اینبارم باردار باشی و برات بمونه 

ان شاءالله 

ان شاءالله ک شما هم باردار باشی عزیزم

عشقولیا بالاخره بعد از این همه چشم انتظاری خدا ی نینی گذاشت تو دلم 😊😍برام دعا کنید این دفعه نینی تو دلم بمونه😭😔میشه ی صلوات برا سلامتی نینی منم بفرستین من برا همتون فرستادم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار ک باردار شدم هم اینجور بودم ولی ۸ هفته سقط شد

خدا بزرگه غصه نخور

ان شاءالله هر چه زودتر دامنت سبز بشه

استرس هم سم هست برات

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
خدا بزرگه غصه نخور ان شاءالله هر چه زودتر دامنت سبز بشه استرس هم سم هست برات

ان شاءالله شما هم زودی باردار بشی

استرس ندارم سپردم ب خدا

فقط از چشم انتظاری خسته شدم

عشقولیا بالاخره بعد از این همه چشم انتظاری خدا ی نینی گذاشت تو دلم 😊😍برام دعا کنید این دفعه نینی تو دلم بمونه😭😔میشه ی صلوات برا سلامتی نینی منم بفرستین من برا همتون فرستادم🤗
ان شاءالله شما هم زودی باردار بشی استرس ندارم سپردم ب خدا فقط از چشم انتظاری خسته شدم

بهت حق میدم

صبر کن و خیلی ذهنت رو درگیر نکن.خدا بخاد میده و نخاد نمیده.همین و بس

رحمت رو گرم کن با خوردن حلوای میتی و گرمیجات ،البته اگه پریود شدی و باردار نبودی

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
بهت حق میدم صبر کن و خیلی ذهنت رو درگیر نکن.خدا بخاد میده و نخاد نمیده.همین و بس رحمت رو گرم کن با ...

اصلا انگار نمیشه  ب چیز دیگه فکر کرد

مخصوصا ک ی سقط داشتم

الان همه بهم ترحم میکنن میگن ان شاءالله باردار میشی خیلی سخته عادی رفتار کنی

ممنونم من باردارم اما میترسم مثل بارداری قبلم شه برای همین خیلی نگرانم دو هفته دیکه وقت سونو دارم&nb ...

این پروسه بارداری همش استرس زاست

ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی

انشاالله ممنونم  خوش خبر باشی باردار بودی تگ کن بهم بگو خوشحال میشم

چشم عزیزم اگه خدا بهم لطف کرد

حتما بهت میگم

به نظرم بي بي بزن منم علايمم همين بود ٤روز قبل موعدم بي بي پررنگ شد ايشالا بارداري

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
خود روزه گرفتن تخمک رو قوی میکنه انشاالله باردار شده باشی

خدا کنه

یعنی میشه منم دوباره باردار بشم

سر اون یکی تا فهمیدم باردارم ب چند روز نکشید دلخوشیم از بین رفت

به نظرم بي بي بزن منم علايمم همين بود ٤روز قبل موعدم بي بي پررنگ شد ايشالا بارداري

آخ خدا کنه منم مثل تو باشم

کلی نذر و نیاز کردم