عشقولیا بالاخره بعد از این همه چشم انتظاری خدا ی نینی گذاشت تو دلم 😊😍برام دعا کنید این دفعه نینی تو دلم بمونه😭😔میشه ی صلوات برا سلامتی نینی منم بفرستین من برا همتون فرستادم🤗
من این ماه اقدام کردم برای بارداری ولی نمیدونم باردار هستم یا ن
روزه هم میگیرم نمیدونم چی کنم
حالم خوب نیست حالت تهوع دارم همش احساس خستگی و خواب آلودگی میکنم درد سینه هم دارم احساس سنگینی شکم هم دارم
۲۱ فروردین پریود شدم
الان دو روز گذشته
عشقولیا بالاخره بعد از این همه چشم انتظاری خدا ی نینی گذاشت تو دلم 😊😍برام دعا کنید این دفعه نینی تو دلم بمونه😭😔میشه ی صلوات برا سلامتی نینی منم بفرستین من برا همتون فرستادم🤗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیبی بزن گاهی بیبی زود نشون میده مال من یک هفته قبل موعد نشون داد
میترسم مثبت نشه
خیلی وقته ک چشم انتظارم
برام دعا میکنی؟😔
میگن سه ماه اول نباید روزه بگیری ضرر داره موندم چی کنم میگم نکنه تلقینه ولی جدی حالم خوب نیست
نه بابا حالا چیزی نمیشه دو هفته اول که..روزه هاتو بگیر ان شالله باردار باشی..منم همینطورم موقع پری کا میشه ابن علایم رو دارمو و احیاس میکنم باردارم..ان شالله شما باردار باشی
رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
اره عزیزم انشاالله مامان باشی همین الان ببین بیبی بزن بعد صبر کن ببین هاله میندازه یا نه اگرم الان نشون نداد پنج روز دیگه صبر کن گاهی دیرتر نشون میده پس تا زمانی پریود نشدی امید هست
اره عزیزم انشاالله مامان باشی همین الان ببین بیبی بزن بعد صبر کن ببین هاله میندازه یا نه اگرم الان ن ...
ان شاءالله
دیروز ب آقامون گفتم برام بیبی بخر گفت تو دوساله میگی من باردارم ولی اتفاقی نیفتاده😭😭😭
منم ماه پیش هفدهم پریود شدم سردرد حالت تهوخستگی شکم درد داشتم فک میکردم حامله ام خیلی خوشحال بودم همیشه سروقت بودن اینبار چارروز عقب افتادن منتظربودم ک یه هفته بشه تست بزنم دیشب پری شدم دنیا روسرم خراب شد😶
نه بابا حالا چیزی نمیشه دو هفته اول که..روزه هاتو بگیر ان شالله باردار باشی..منم همینطورم موقع پری ک ...
چشم انتظاری خیلی بده
خدا ب هیچ کس نشون نده
منم ماه پیش هفدهم پریود شدم سردرد حالت تهوخستگی شکم درد داشتم فک میکردم حامله ام خیلی خوشحال ...
نمیدونم چرا اینجوریه
هرچی ذوق شوق بیشتر باشه بیشتر آدم ضدحال میخوره
انشاالله که این ماه مامان شده باشی قبلا هم این علائم رو داشتی؟ عزیزم برات دعا کردم همین ماه ن ...
یبار ک باردار شدم هم اینجور بودم ولی ۸ هفته سقط شد