2777
2789
عنوان

کرونا

143 بازدید | 18 پست

کیا مثله من همش دست میشورن و وسواسی شدن؟؟

خسته شدمممم دلم میخاد بگن دست شدن از کرونا جلوگیری نمیکنه

دستام خیلی زشت شدن قرمزو ترک ترکی

خیلی به خودم سخت میگیرم

چیکار کنم اینقدر دست نشورم ذهنم آروم بگیره😓

خدایا بابت فرشته کوچولویی که بهم دادی هزاران بار شکر خودت مراقبش باش برای سلامتیش صلوات بفرستید  

من کمش کردم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دیگه فقط بیرون برم میشورم حساسیتم کم شده 

آبلیموی تازه گلیسیرین وگلاب رومخلوط کن بزن به دستات ازصدتا کرم آبرسان ومرطوب کننده بهتره

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
مگه تو روز چند بار می ری بیرون

من  بیرون نمیرم ولی شوهرم که بیرون میره و میاد

وسیله هاشو ضدعفونی میکنم

چیزایی که میخره رو همش میشورم همه چیو

دیوونه شدم

همش دارم دست میشورم

خدایا بابت فرشته کوچولویی که بهم دادی هزاران بار شکر خودت مراقبش باش برای سلامتیش صلوات بفرستید  
وای خوش به حالت چیکار کردی که کم شد؟

هیچی گفتم تمیزه دستام بعد کرونام باید چندماه به دکتر پوست برم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
عزیزم اگر مرتب تو خونه هستی نیاز نیست اینقدر دستاتو بشوری

به همه چیا همه جا شک دارم همش

وسواسی شدم یه جورایی

دلم میخاد مثله خیلیا بیخیال شم 

هیچی گفتم تمیزه دستام بعد کرونام باید چندماه به دکتر پوست برم 

منم این فکرا رو میکنم ولی اگه نشورم آروم نمیگره ذهنم

منم این فکرا رو میکنم ولی اگه نشورم آروم نمیگره ذهنم

مگه بیرون میری هی بشوری خونه هم تمیزه

مگه بیرون میری هی بشوری خونه هم تمیزه

نه نمیرم 

😑😑

ذهنم خراب شده