2777
2789
عنوان

ضعف شدید اوایل بارداری

3605 بازدید | 98 پست

دوستان لطفا اگر تجربه دارین بگین

شدیدا ضعف دارم 

میلمم به چیزی نمیکشه

اصلا اگرم بخورم انگار نه انگار

انگار یه ماهه چیزی نخوردم

اصلا انرژی ندارم 

واقعا نمیدونم چیکار کنم

دکترم ک فقط میگه عادیه و باید تحمل کنی 

چندوقتته

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو برات ویتامین خارجی بنویسه دکتر من که میرم پیشش به باردارای ک ضعیفن و لاغرن میده ۳۰ تاش ۱۰۰تومنه دوجورمیده امگا۳هم میده اینا اشتهارم بازمیکنن من منتظرم دوماهم تموم شه برم پیشش بگم بنویسه برام

❤️

منم همینجور بودم فشارم همش رو هشت بود

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
هشت هفته 

من دیشب ازمایشم مثبت شد منم خیلی اشتهام زیاد شده میگم بارداری پوچ چیه؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

منم همینجوربودم میمردم و زنده میشدم 

شب کباب کوبیده بخور کم بخور یه سیخ بانون ببین فرداش چه تغییری میکنی 

من خیلی بدنم گرم و قوی میشد 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
من دیشب ازمایشم مثبت شد منم خیلی اشتهام زیاد شده میگم بارداری پوچ چیه؟

بارداری که قلب تشکیل نشه فقط ساک بارداری دیده بشه

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
بکم ک بیشتر میخورم تهوع هم شروع میشه شماهم همینطورین

وعده هاتو زیاد کن تو هر وعده کم بخور.من الان انقد گشنمه ولی بس که از صبح بالا اوردم گلوم زخم شده هیچی نمیتونم بخورم  

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد