2777
2789
عنوان

ضعف شدید اوایل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3605 بازدید | 98 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من الان درکت میکنم البته زیاده روی نمیکنم ولی واقعا انرژی ندارم حتی برای کارای روزمرم

منم خسته میشم ،حتی ظرف میشورم کتفام میوفته پله هارو میام نفس کم میارم ، دکترم گفت بدنت داره رو بچچه تمرکز میکنه خودتو زیاد خسته نکن یکم بگذره بچه بزرگ بشه خودتم خوب میشی ولس دوباره سه ماهه اخر برمیگرده این حالنا

وااای منکه تا چار ماهگی همش ضعف میکردم ی چی میخوردم. فکن الان ناهار خوردم بعد ۳ساعت انگار دوروزه غذا نخوردم.جالب اینجا بود تا ۴ماه فقط ی کیلو اضاف کردم

رهام کوچولومون در تاریخ ۱۰خرداد بدنیا اومد...خوش اومدی مامانی😚😚😚😚😚😚

خرما انجیرخشک شربت باشیره انگور گردو عرق نعنا تو اب یاچایی 

چیزای گرم بخور بدنت انرژی بگیره 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
الهی 😭 قشنگ درکت میکنم البته من فقط حالتشو داشتم  خودشو نداشتم

منم فقط حالتش بود نمیدونم چیشد یهو.تازه ویار صبحگاهی نداشتم فقط از بعد ظهر تا سحری.ولی امروز از صبح همش تو حیاط بودم‌ خخخ 

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
عزیزم زیاده روی  نیست که گرسنته من یبار نخوردم غش کردم وسط اشپزخونه شوهرم خونه نبود نمیدونم چی ...

اخه من الان پنج شیش کیلو اضافه وزن دارم

خیلی باید حواسم به وزنم باشه 

منم فقط حالتش بود نمیدونم چیشد یهو.تازه ویار صبحگاهی نداشتم فقط از بعد ظهر تا سحری.ولی امروز از صبح ...

زودتر بگذره این روزا یه ذره لذت ببریم

من اینطوریم ک از هیچی الان لذت نمیبرم

هرچی میخورم اصلا تاثیر نداره 😅

چیزای گرم ک خطر داره واسش توی3ماهه اول

نه عزیزم یه دونه انجیرخشک یه دونه خرما ضرری نداره 

چیزای خیلی گرم مثل دمنوش زعفران دم نوش اویشن یا شربتش یا رازیانهصرر داره 

ولی  درحدی که غذا محسوب بشه و بدن رو گرم کنه که ازبیحالی دربیاد اشکالی نداره

من خودم توتمام بارداریهام دمنوش بارهنگ و عرق نعنا میخورم حتی تواب هم عرق نعنامیریزم میخورم ازبس بدنم سردوبیحاله 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.