2777
2789
عنوان

ضعف شدید اوایل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3605 بازدید | 98 پست
والا دست و پامم همش یخه 

فشارتو گرفتی

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری که قلب تشکیل نشه فقط ساک بارداری دیده بشه

بعد‌من ک خودم تنبلی و عفونت داشتم و شوهرم واریکوسل داشت باردارشدیم امکانش هس اینجورباشه؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

۷سیرابی هم براویاربارداری خوبه بگو مامانت برات درست کنه بفرسته که بوش بهت نخوره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
بعد‌من ک خودم تنبلی و عفونت داشتم و شوهرم واریکوسل داشت باردارشدیم امکانش هس اینجورباشه؟

هیچ ربطی نداره توکل به خداکن ان شالله یه بچه سالم و صالح بهت بده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
منم اینجوری بودم ده هفته گذشت خوب شدم یبار یه بشقاب سر ریز برنج خوردم نیم ساعت بعد دلم ضعیف رفت گریه ...

دقیقا من الان درکت میکنم

البته زیاده روی نمیکنم

ولی واقعا انرژی ندارم

حتی برای کارای روزمرم

هیچ ربطی نداره توکل به خداکن ان شالله یه بچه سالم و صالح بهت بده

مرسی عزیزم

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

نه به نظرم ربطی نداره همه چی دست خداست انشالله که نه ماه دیگه بغلش میکنی فکرای بیخودم نکن به خودت برس

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
نه به نظرم ربطی نداره همه چی دست خداست انشالله که نه ماه دیگه بغلش میکنی فکرای بیخودم نکن به خودت بر ...

مرسی از راهنماییت ❤

والا دست و پامم همش یخه 

منم همش زیرپتوبودم 

من امتحان کردم شبهایی که گوشت قرمز میخوردم فرداش بهتربودم ابگوشت کوبیده خورش اینارو بخور حواست به تغییربدنت باشه ببین چی میخوری بهترمیشی

چی مثلا 

کنجه ماهی مرصع پلو چیزای سنگین و مقوی ک معتدل باشه گرم نباشه خدایی نکرده مشکل پیش بیاره بادام و انجیر شیر بادادم شیر خرما شیر هویج فرنی درست کن با شیر و ارد برنج و بادام اسیاب شده و رازیانه ک خنکه هم مقویه هم سیر میشی هم برا شیرت خوبه هم خنکه 

دقیقا من الان درکت میکنم البته زیاده روی نمیکنم ولی واقعا انرژی ندارم حتی برای کارای روزمرم

عزیزم زیاده روی  نیست که گرسنته من یبار نخوردم غش کردم وسط اشپزخونه شوهرم خونه نبود نمیدونم چی میشد  وقتی هفته دهو گذشتم درست شدم الان تقریبا میشهفت نرمال گشنم میشه ن اونجوری که دستو پام بلرزه از گشنگی

وعده هاتو زیاد کن تو هر وعده کم بخور.من الان انقد گشنمه ولی بس که از صبح بالا اوردم گلوم زخم شده هیچ ...

الهی 😭

قشنگ درکت میکنم

البته من فقط حالتشو داشتم 

خودشو نداشتم