2777
2789
عنوان

جهزیه. گوشت کوب و همزن

1495 بازدید | 10 پست

سلام به همه. میخام گوشتکوب و همزن برقی بخرم. واسه استفاده معمولی مثلا همزنو واسه کیک پختن. سه کاره بگیرم بهتره یا هرکدومو تک بگیرم؟ چ مارکی پیشنهاد میدین بادوام و با قدرت باشه. 

ممنون

همزن و گوشت کوب ک هر دوتاشون تک کاره هستن... من همزن برقی نیولند دارم گوشت کوب هم استفاده نمیکردم نخریدم.. 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت کوب برقی تکنو

محل انصال گوشت کوبها دو تا قطعه است ک اکثرا پلاستیکیه اما برای تکنو فلزیه اون پلاستیکها ب مرور زمان ساییده میشن و از بین میرن ولی تکنو ک فلزیه خیلی عمر خوبی میکنه 

هم زن اگه کاسه دار نمیخوای برداری سه تیکه ی گوشت کوب و... بردار

ی گوشت کوب برقی سه کاره بوش بخر همزن. و خرد کن و گوشت کوب برقی داره. خرد کنش برای پیاز غذا عالیه جمه و جور و دم دستت. وسیله برقی چند کاره اگ میخوای بخری باید مارک عالی باشه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم