2777
2789
عنوان

بگید چکار کنم از دست این

290 بازدید | 43 پست

۱ ساله پیش یکی از اشناها ک اصلاااااااا فکرشو نمیکردم اومد خاستگاریم و ب دلایلی نشد پدرش نخواست..منم گفتم اوکی بیخیال. اون اقا میگفت یا من یا هیچکس ولی بعداز ۴ ماه عقد کرد من شوکه شدم. گذششششت بعداز چند ماه ک منو دید تنها اومد دنبالم ک میخوام عذر خواهی کنم من سر لج با پدرم رفتم با این عقد کردم و میخوام طلاق بگیرم من دیوونه توام .خلاصه شمارمم داشت من مسدودش کرده بودم حالا هر مدت ب مدت پیام متنی میده ک دلتنگتم تروخدا جوابمو بده من دارم جدا میشم ولی از چشم افتاده چون خیلی حرف عوض کرد .از طرفیم من با یه پسریم ک خیلییییییی خوبه خیلی نمیخوام زندگیم بخطر بیوفته مسدود هست از همه جا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصن مهم نگیر ب حرفش گووش نکن زندگی خوتو بکن و با اونی ک دوسش داری ازدواج کن نه با کسی دوسش نداشه باشی پس فردا باز مجبور باشی جدا شی پس باهموونی ک دوس داری بااش گلم

😍😍
واقعا جای فکر کردن داره؟؟؟این احمق اصلان تعادل روانی نداره ...واقعا ما خانوما هرچی بیاد سرمون حقمونه ...

عزیزم حرف من این نیست ک بخوام بهش فک کنم یا چیز دیگه من میگم ول کن نیست هر دوماه یه ماه پیام میده 

عزیزم حرف من این نیست ک بخوام بهش فک کنم یا چیز دیگه من میگم ول کن نیست هر دوماه یه ماه پیام میده&nb ...

بهش بگو ریدم برات بیا دم خونمون تحویل بگیر مرتیکه زن طلاقی

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس