2777
2789
عنوان

بی بی چک

80 بازدید | 8 پست

دو روز از‌پرویودیم‌ گذشته بی بی چک جواب میده ب نظرتون؟؟

‏تو يه رابطه فقط احترام ميتونه مهم تر از عشق باشه به محض اينكه از بين بره عشق رو هم نابود ميكنه...🖤

اره عزیزم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیروز زدم ی هاله ک بزور دیده میشد بود.امروز موعدم بود کیست هم دارم .نمیدونم از کیست هست ک مثبت شده کمرنگ بود.پریودم نشدم

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
بله من روز موعدم قشنگ نشون داد

‌منم بزنم ایشالا‌پس‌نشون بده

‏تو يه رابطه فقط احترام ميتونه مهم تر از عشق باشه به محض اينكه از بين بره عشق رو هم نابود ميكنه...🖤
من دیروز زدم ی هاله ک بزور دیده میشد بود.امروز موعدم بود کیست هم دارم .نمیدونم از کیست هست ک مثبت شد ...

چند روزدیگ واستا برو ازمایش 

بزن عزیزم ولی اگه منفی شد ناامید نشو چند روز دیگه باز تکرار کن

باشه مرسی گلم😍