2777
2789
عنوان

خواهرشوهر من منظورش چیه

139 بازدید | 11 پست

برای ازدواجشون حدود 10 سال پیش شوهر من یه پولی داده بود که با اون مبلغ میشد اون سال یه نیم سکه خرید. 

برای عروسی ما اومده همون مبلغ 10 پیش رو جبران کرده که یک دهم نیم سکه هم نمیشه. 

یه سری رفتم خونشون یه ظرف مسی بردم 3 میلیون. خونه ما اومده ظرف آورده به زور 500 ارزشش باشه. 

وضع مالیشون هم خوبه ها. 

بحث پولش نیست، بحث سر احترامه. آدم توقع داره همون‌جوری هم احترام ببینه. 

شاید دستش خالیه

از این ب بعد تو هم رفتی و مناسبت بود هدیه کم ارزش ببر

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقع نداشته باش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خوب وقتی اونجوری کادو عروسی اورد مجبور نبودی باز کادو گردن ببری.نه ببر نه حرص بخور

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

با اینکه خواستم بهت بگم اصلا نباید همچین چیزیو نلاک احترام بزاری ولی یادم افتاد وقتی یکی از اقوام شوهرم اومد برای اولین بار خونمون تا چند شب بمونه هدیه ای اورد که نه ریخت خوبی داشت و نه جعبش جعبه ی تمیزی بود و یادم میاد کلی خود خوری کردم که شاید بخاطر اینکه اصلا خوشش نمیاد ازم بزور اورده

خیلی حس بدی بود میفهمم

ارزو های بزرگ ، 

حسش بده آدم احترام‌میزاره توقع داره.اینی که میگن توقع نداشته باش حرفای زرده مد شده.بیشتر اونایی میگن که بلد نیست اداب رفتار رو رعایت کنن.فقط یاد بگیر برا ارامش خودت پررو شو و در حد خودش باش.من دفعه اول که برا کسی در حد خودشهدیه بردم خیلی معدب بودم.ولی حقش بود

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷