2777
2789
عنوان

چرا همه میگن امام زمان به زودی میاد

164 بازدید | 19 پست

کاش بیاد،اندازه همه دنیا دلگیر و خسته ام،تنها امیدگ اول ب خدا و بعد به عدالت امام زمان

کاش بیاد تا تموم بشه این غمی که چندساله تو وجودم نگهداشتم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال اونایی که امام زمان ندارن کی ظهور میکنه واسشون؟مثلا سنی مذهب ها

امام زمان مال همه س،فقط اونا قبولش ندارن

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

باید اهل سنت خودشون بیان جواب این سوالتو بدن

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

خودتو با این امیدهای الکی دلخوش نکن برو پی زندگیت .خودت باید بخودت کمک کنی .هیچکس دیگه به فریادت نمیرسهههههههه

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

امام زمان مال همه س،فقط اونا قبولش ندارن

اخه شنیده بودم میگفتن واسه مسیحی ها حضرت عیسی ظهور میکنه 

باید با یه نفر که تخصص داره بحث کنم این حرفا مال خاله خان باجی هست که امام زمان مال همه هست 

سنی ها هم به امام زمان اعتقاد دارن اما تفاوتشون با شیعه اینه که سنی ها اعتقاد دارن امام زمان هنوز متولد نشده. 

آره 

بیاد ،بعد بهم بگه آرزو نگران نباش ،خودم ویژه برا تو و مامانت و داداشت دعا کردم که خدا عمرطولانی با سلامتی و بندگی و رزق بهتون بده.

بگه  دخترم ،دیگه غصه نخور خودم اومدم ،دیگه ظلم نیست...بگه  دخترم دیکه تنها نیستید ،مهدی هست 😭

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

سنی مذهب ها هم امام زمانو قبول دارن با این تفاوت که اونا به عمر طولانی حضرت مهدی اعتقاد ندارند معتقدند از نسل سادات روزی متولد میشن

صبر داشته باش... روزای خوب بالاخره میان.... هوا تا ابد ابری نمیمونه‌...آفتاب نزدیکه🩷💖😄خدایا میشه روزای خوب منم ی روزی بیاد🥲🩷

اخه شنیده بودم میگفتن واسه مسیحی ها حضرت عیسی ظهور میکنه باید با یه نفر که تخصص داره بحث کنم این حرف ...

مگه کسی ک شیطان پرست هست خدای یکتا خدای اون نیست

مگه خدای مسیح و یهود. و ...... فرق داره

خوب وقتی قرار امام زمان بیاد ک دنیا رو نجات بده امام همه هست دیگه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
مگه کسی ک شیطان پرست هست خدای یکتا خدای اون نیستمگه خدای مسیح و یهود. و ...... فرق دارهخوب وقتی قرار ...

دنبال یه جواب خیلی قانع کننده هستم

ادم بی اعتقادی نیستم ولی یه مدته ذهنم یه عالم سوال اومده باید بشینم با یه عالم بحث کنم و سوالامو جواب بده