2777
2789
عنوان

کاش منم بچه دار بشم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 117 پست

اگه ناخواسته باردار شی

دندون نداشته باشی

آرتروز شدید گردنی 

کم خونی شدید

بزور کارهاتو بکنی

بازم حاضری نگه داری بچه رو؟

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گریه زاری فایده نداره خواهرمن... قرص ویتامین ایی..قرص ویتامین سی.قرص زینک پلاس.به مدت سه الی ۴ماه بخوره...عرق کاسنی از عطاری...خرنوب از عطاری بگیره بخوره روزی یک استکان...عسل و سیاه دانه قازی کنه بخوره..قرص الکارنیتین هم خوبه.... گردو پسته فندق با شیره ارده

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

به امید خدا

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
خدا چرا نباید صدای خودتو بشنوه🙄چشم‌دعا میکنیم خودتم خالصانه ازش بخواه و‌مطمئن باش بهت میده

خب قطعا یه ساله خالصانه دعا میکنم ولی خب فعلا که گوش نکرده

آره به لطفش که شک ندارم ولی خب بنده ست و خواسته هاش

ممنونم عزیزم

میشه برام دعا کنید که زوده زود خدا یه بچه سالم بهمون بده
صبور باش یکسال ک چیزی نیست من پنج ساله منتظرم در حالی ک دکترا میگن هردوسالمین

ی دعای چله بری انجام بده

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
خب قطعا یه ساله خالصانه دعا میکنم ولی خب فعلا که گوش نکرده آره به لطفش که شک ندارم ولی خب بنده ست و ...

چله نادعلی کبیر انجام بده

چرا واریکوسل داشتن ولی خفیف آمپول hcg

عزیزم میشه تاپیک اخرمو ببینی 

شوهرم دیروز سونو داده میخام ببینم واریکوسلش نیاز به عمل داره یا نه🙏

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢