2777
2789
عنوان

بیاید فالوم کنید

79 بازدید | 6 پست

سلام. کیف و کفش و روسری ست با قیمت مناسب میفروشم. روسری نخی قواره ۱۴۰ دور دوزی شده سبک نرم لیز نمیخوره دون دون هم نمیشه. کیف و کفش سبک مخمل متراکم قابل شستشو بدون تغییر رنگ یا خراب شدن. پیج اینستاگرام دارم. خواستید طرح ها رو ببینید درخواست دوستی بدید تا پیجم رو براتون بفرستم.کارها تولید ایران هستن.

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔

این ۲ تا از پر فروش ترین مدل هامون هستن. تک فروشی هم دارم.

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔

برای افزایش ممبرو افزایش خرید پنل لازم نداری؟فروشت تضمینی میره بالا

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای افزایش ممبرو افزایش خرید پنل لازم نداری؟فروشت تضمینی میره بالا

چه کار باید بکنم؟

چه کار باید بکنم؟

وایسا توضیح بدم پنل ی برنامست که توش میشه ممبر خرید و به چنلت اضافه کرد ممبر واقعی فیک زن و مرد داره و ی راه دومم که میتونی باهاش کسب درامد کنی اینه که برای کانالایی که ممبر میخان میتونی سود خودتو بکشی رو تعرفه های پنل و منبر به اون کانالاهم بفروشی 

حالا اگه میخای من ایدی صاحب پنل بدم بهت باهاش بحرفی چون باید پنل بخری ازش

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
سلام ،لینک رو برای من بفرستید

Kifrosari99  پیج اینستاگرام منه. آدرس مغازه هم اونجا هست.