2777
2789
عنوان

رشد قد و وزن نوزاد شش ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 33135 بازدید | 66 پست
بچه خودت چی شد قدو وزنش خوب بود؟ 

وزنش ۸ کیلو قدش ۶۶ از وزنش ۲۰۰ گرم بر لباس کم میکنن

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برنامه ی غذاییش رو بدونم.شاید بتونم کمکی بکنم

عزیزم. همه چی میخوره.. سوپ سبزیجات با اب قلم سوپای مختلف با اب قلم. حلیم. انواع پوره های میوه بخصوص موز و گلابی. شیرم خوب میخوره. بادومم پودر کردم فریز کردم تو همه غذاهاش میریزم. حریره میدم و... 

عزیزم. همه چی میخوره.. سوپ سبزیجات با اب قلم سوپای مختلف با اب قلم. حلیم. انواع پوره های میوه بخصوص ...

ممکنه ژنتیک باشه.ولی قارچ و لوبیا و جوونه ماش مرغ تخم بلدرچین و تخم مرغ محرک رشدن

سلام عزیزم قد پسرتون چی شد؟

هیچی بابا همچنان کمه.. داروها اصلا و ابدا تاثیر نداشت.. گذاشتم دوسالش بشه بد باز ببرم فوق تخصص غدد البته تا 15 ماهگی بردما دیدم اثر نداره نبردم.. الان 19 ماهشه