2777
2789

خب نکن خواهر😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی خوب بود هیچ قهرمون به یساعت نمیکشید چون خیلی سخت. سخت بهم رسیدیم عاشقانه همو میپرستیدیم جووری ک همه عشق مارو مثال میزنن چه خانواده ی من چه خانواده همسرم قهرامونم جوریه ک اشتی معذرتدخاهی نیس سربسرم میزاره زود اشتی میکنیم. تااینکه ابجیش دعوتمون کرد!

من خیلی اعتقاد دارم ب این. و از وقتی سر خودم اومد دیگه این کارو نکردم الانم همه چی خوبه خداروشکر 

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین

منم اينقدر عكس ميگذاشتم كه كارم به جدايي كشيد ٣ سال قهر بوديم همه گفتن چشمه داغون بود زندگيم

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

اگه واقعا خوشبخت بودید چه لزومی به اثباتش به دیگران داشتید ...دست بردارید از این استوری گذاشتن از تک تک لحظات زندگی بابا بزار یه کم مرموز باشید چرا باید همه زندگیتونو رو دایره استوری بریزید مگه واسه دیگران زندگی میکنید از این کارا متنفررررم 

مادرشوهرم و پدرشوهرم خیلی خوبن اما جاری و خاهراشوهرام خوب نیستن همیشه منو بی محل میکنن و همیشه باجاریم هستن و اونو محل میدن یجورایی مانع ازدواجمون خاهراشوهرام و شوهر یکی ازخاهراشوهرام بود ک چه روزااااایی من اشک ریختم و واگذار کردم بخدا کلی تهمت زدن بهم کلی شخصیتمو له کردن اگ من ب عشق همسرم تحمل کردم

همه چی خوب بود هیچ قهرمون به یساعت نمیکشید چون خیلی سخت. سخت بهم رسیدیم عاشقانه همو میپرستیدیم جووری ...

خب ؟

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین