2777
2789
خب ناز بخره اشتی کنیم زن ک نباید پیش قدم شع

عزيزم واقعا به طرز فكرت خنده م گرفت چرا فكر ميكني فقط مرد بايد براي اشتي پيش قدم بشه؟؟ اگر اينطور فكر ميكني بايد قيد زندگي با مردا رو بزني، خودت پيش قدم شو زندگيتو دستت بگير سياست داشته باش اين بچه بازيا چيه؟؟؟ چند سالته استارتر

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت صاف میگی بیا ناز منو بخر؟😑😑😑😑😑😑😑😑 این خودش یعنی پیش قدم شدن دیگه😐 یعنی من میخوام ...

خب چچند بار غیرمستقیم گفتم گفت کاری نکردم منم گفتم تا نازمو نخری منم اشتی نمیکم هرچی زده بشم ازت برم محبتم از کس دیگ بخابم اونم گفت تو هیچ موقع چنین جرئتی نداری اگ چنین چیزی بشه. ببین ک من چکارا ک نمیکنم

زن؟؟؟مگ زن ناز مرد میخره؟

عجب عزيزم هر جور راحتي زندگي كن بزار زندگيت از دستت بره. باي

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
عزيزم واقعا به طرز فكرت خنده م گرفت چرا فكر ميكني فقط مرد بايد براي اشتي پيش قدم بشه؟؟ اگر اينطور فك ...

22 سالمه... اگ اینجور عادتش بدم تااخرعمر خودم باید برم ناز بخرم دیدم ک میگم دوست اشنا دیدم ک میگم اصراردارم اون پیشقدم شه

22 سالمه... اگ اینجور عادتش بدم تااخرعمر خودم باید برم ناز بخرم دیدم ک میگم دوست اشنا دیدم ک میگم اص ...

خب اگر نشه ميخاي طلاق بگيري؟ يكم عاقلانه فكر كن، 

بهترین راهنمایی اینه که آشتی کنی تمام

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
خیلی بچگی کردی حرفایی که زدی وحشتناک بودن بعد توقع داشتی نازتم بخره؟؟؟ از من نصیحت بهت زندگی خصوصی ...

اره میدونم حرفام بد بود من عقده داشتم از خاهراش داداشش و جاریم همه اینا عقده شده بود شوهرمم کم حرفه چییزیو برام روشن نمیکنه

چقد عصبی!نه طلاق که نه میترسم همیجور پیش بره زندگیم خراب شهه خب تاپیک زدم ک راهنمایی کنید

خب راهنمايي كرديم قبول نميكني منتظر باش تا مردا ناز بكشن اي بابا ناز كجا بود زندگيتو بكن خواهر من