2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 42 پست

بعد ماکارونی دوغ نخورده ببره 

ببین مادر شوهرت از اینا بوده که تو الکی هغش می کرده نره مدرسه.با همون فرمون اومده بالا

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شوهرت باید میرفت

عزیزبلای سرمااورده  ک شوهرم اصن دیگ ازش زده شده.بلای نبود ک اورده

❤خدایاشکرت❤خدایاهمه مریضاروشفابده...هوای ماروهم داشته باش..نوکرتم

ولی هیچ وقت هیچوقت هیچوقت نذارید شوهرتون از خانوادش دور شه این خیلی اشتباه بزرگیه ...

خانواده ی ادم هر اشتباهی هم بکنن خانواده ی ادمن ... 

تصور کن شوهرت با خانواده ی تو قهر کنه!! خیلی بده ...

هیچ مادر پدریو نباید از بچه هاشون دور کنین .. حقشو ندارین

ذهن باید جوری پرورش پیدا کنه که از احساسات قوی تر باشه

بابا قدیما مادر شوهرت ته تهش سکته می کردن

روزگار ننر شده چقدر

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
خواهرتوچقدساده ای،ده دقه بامون فاصلس اصن نمیادخونمون.زنگم نمیزنه.بگیرمثلاماعقل نداریم نچتوکه مادری چ ...

من با مادر و مادرشوهر خودم مقایسه کردم

بنظرم وظیفه بچه بیشتره که زنگ بزنه و پیگیر باشه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
 بعد ماکارونی دوغ نخورده ببره  ببین مادر شوهرت از اینا بوده که تو الکی هغش می کرده نره ...

ب امام حسین اگه دورغ بگم.اورژانس اومدگفت این قرصه دیازپام خورده اشکال نداره فقط بایدبخوابه همین.من بااینکه چقدسرمن بلااوردهدرجاامشب باشوهرم رفتم.نگواین دست ب خودکشی زده فقط ماروببره.خودش سنگین سرجاش وایسه

خواهرتوچقدساده ای،ده دقه بامون فاصلس اصن نمیادخونمون.زنگم نمیزنه.بگیرمثلاماعقل نداریم نچتوکه مادری چ ...

عزیزم کوچیکتر نباید از بزرگتر توقع کنه ..

وظیفه ی بچس که بره دست بوس پدر و مادرش

من با مادر و مادرشوهر خودم مقایسه کردم بنظرم وظیفه بچه بیشتره که زنگ بزنه و پیگیر باشه

درسته.مارفته بودیم خونشون بامادعواگرفت اصن یکارایی کرد

عزیزم کوچیکتر نباید از بزرگتر توقع کنه .. وظیفه ی بچس که بره دست بوس پدر و مادرش

پدرمادر.ن مادری کحاضره بچظ طلاق بگیره از زنش ،فقط نفرین کنه ادمو.مادر داریم تا مادر

ازهیچکس توقع نداشته باش با شدهرت خوش باشین بقیه به چه دردتون میخوره بیان یا نیان.نیان بهتره سرازکارت درنمیارن دخالت نمیکنن خلاصه نفس میکشی هرروز خونت باشن الان تاپیک میزدی ازدست قوم شوهر چی کنم

پدرمادر.ن مادری کحاضره بچظ طلاق بگیره از زنش ،فقط نفرین کنه ادمو.مادر داریم تا مادر

این راهش نیس ..

قهر کردن کار کودکانه ایه ..

همه چیز با صحبت و محبت حل میشه ..

همه ادما قابلیت اینو دارن ک با محبت نرم شن

حالا محبتم نه ؟؟! خیلی دلت پره ؟؟؟ تو نرو ، ولی شوهرت باید بره دیدن پدر مادرش ..

همینجوری دورا دور محترم باش😘

به اسمتو امضات نمیاد این کامنتت🙄

چرا عزیزم؟

خوب کسی که خودکشی میکنه یا بجای حل مشکلات با فیلم بازی کردن میخواد ماستمالی کنه، بی عقله دیگه

اونم بعنوان یه مادر که عروس هم داره

بیراه میگم؟

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)