2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 42 پست

شما که‌میگی‌خودکشی نبوده و الکی گفتن چرا عنوان تاپیک رو اینطوری گذاشتی؟ گریه و ...

کنجکاو شدم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال تو بگو علت قهر چیه

اینادوتاخونه دارن یکی ییلاق یکی گیلان.عشایرن مثلا.بعدمنوشوهرم بخاطرشغل شوهرم ی هفته رفتبم ییلاق خونشون بمونیم تاشوهرم ب کارش برسه.عاقا این زنه صب ک میشدمیگف من ب این دخترم زنگ زدم ب اون عروسم زنگ زدم منم کفتم یباربگوداری ب این بچم وعروسم زنگ میزنه پس مارودوس نداری گف اره بگیردوس ندارم....این سال تااون سال ب مازنگ نمیزنه.من این حرفوزدم دیدم بهونه گرفته ک داره حالم بهم میخوره خودشو زد ب غش.ک پدرشوهرم وشوهرم بیان منودعواکنن.منم ب شوهرم گفتم بایدبذم خونه اینجاجای من نیس،ظهرساعت یک بع ظهربابچه کوچیک ازخونشون باماشین مردم راه افتادم خونه فقط گریه میکردم.شوهرم کارداشت بایدمیموند

❤خدایاشکرت❤خدایاهمه مریضاروشفابده...هوای ماروهم داشته باش..نوکرتم
چرا عزیزم؟ خوب کسی که خودکشی میکنه یا بجای حل مشکلات با فیلم بازی کردن میخواد ماستمالی کنه، بی عقله ...

نه عزیزم ولی ما در کل جریانشونو نمیدونیم  از هیچشون خبر نداریم برا همین حس کردم تند رفتی 😍😘

خودت باش😎مگه خودت چشه 

یاد مادرشوهرم افتادم یه بار میخواست دخالت کنه شوهرم جوابشو داد البته بی ادبی نکرد ولی مادرش ضایع شد فرداش خودشو زد به بدحالی به کل فامیل زنگ زد که بیایین من دارم میمیرم خلاصه شوهرمو به ... خوردن انداخت !

متاهل هستم

من دخترموحامله بودم استراحتی منومسخرع میکردمیگف توفلجی.جاری کوچیکم غذادرس میکردمنم غذادرس میکردهمش تعریف غذای اون میکردمنومسخره میکردبااینکه من دسپختم دربرابراون عالی بود.پشت سرمن همجانشسته گفته

یاد مادرشوهرم افتادم یه بار میخواست دخالت کنه شوهرم جوابشو داد البته بی ادبی نکرد ولی مادرش ضایع شد ...

اره دقیقاهمینجوری.

اون بلاها رو از شدت دوست داشتن بچه اش سرتون اورده... من با عروسهایی که تلاششون اینه که با خانواده هم ...

کسی ک گوش دوس داره گوشواره روهم دوس داره.کسی ک شش ماه نگه من پسردارم مادرنیس،تومهمونی پسرش رومحل نداد

من جهیزیه کم بردم همجاپشت سرمن نشست گفت جاریم روبامن مقایسه میکردببین چ جهازی داره.

نه عزیزم ولی ما در کل جریانشونو نمیدونیم  از هیچشون خبر نداریم برا همین حس کردم تند رفتی 😍😘

شاید⁦☺️⁩

⁦❤️⁩🌷

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)

خانواده منومسخره میکنه من میرم خونش همش اخماش پایینه.خب دیگ ی ادم چقدمیتونه بدباش،شوهرم خودش میگه مادرمن دل نداره.پدرش ولی فرشتس،من هرگزنگفتم بده

کسی ک گوش دوس داره گوشواره روهم دوس داره.کسی ک شش ماه نگه من پسردارم مادرنیس،تومهمونی پسرش رومحل ندا ...

مطمئن باش شش ماه بیخیال نبوده..‌ ولی خب غرور داره. بچه اش رو بزرگ کرده

سعی کن دعای خیر پدر و مادر رو تو زندگیتون داشته باشید خیلی به دردتون خواهد خورد.. حتی اگر خودت نمیخوای ببینیش به شوهرت بگو بره سر بزنه...

من شخصا برکت زندگیم رو از دعای مادرشوهرم میدونم.