2821
2789
عنوان

دلم بچه میخواد😭😭😭😭

485 بازدید | 69 پست

بچه ها نمیدونم چطوری دیگه به خدا بگم که دلش برام بسوزه...

چقدر نذر کردم دعا کردم چله برداشتم هیچ فرجی نشد برام

خسته شدم

پارسال ماه رمضون حامله شدم سقط شد اصلا فکر نمیکردم یه سال بعدشم نشه

چقدر به این ماه رمضون امیدوار بودم که امروز...

ناامیدم از همه چی...

دست خودم نیست میدونم ناامیدی بزرگ ترین گناهه ولی چیکار کنم

شبانه روز کارم شده گریه...

صبح که بیدار میشم میگم کاشکی دوباره خوابم ببره تا کمتر فکر کنم

منو دختر عموم و دوتا پسر عموهام تو یه ماه عروسیمون بود حالا اونا بچه هاشون راه میرن من هنوز هیچی و بدتر از همشم اینکه اطرافیان با سوالاشون وادارت میکنن بگی بچه نمیخوام😭😭😭

کاشکی این روزای لعنتی زودی بگذرن

خسته شدم از انتظار...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم وقتی یه بار شدی یعنی بازم میشی پس نا امید نباش

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
دست خودم نیست یه سال اقدام سفت و سخت با دارو زمان کمی نیست

منم یه سال و نیم اقدام دقیق داشتم بعدشم که باردار شدم سقط شد.الانم در اقدامم.میدونم سخته و ادم خیلی غصه میخوره اما بسپر به خدا که هر وقت زمانش برسه خودش برآورده میکنه حاجتت و.به حق این ماه عزیز به جفتمون این ماه یه نی نی سالم بده.الهی آمین

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
منم یه سال و نیم اقدام دقیق داشتم بعدشم که باردار شدم سقط شد.الانم در اقدامم.میدونم سخته و ادم خیلی ...

ان شاالله

حرفای مادرشوهرم داغونم کرده

هربار که میریم خونشون قلبم میاد تو دهنم تا برمیگردیم

چون زل میزنه تو چشمات و میگع بچه ...