2821
2789
عنوان

دلم بچه میخواد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 69 پست

منم رحمم كيست سازه هرسه ماه چهارماه كيست درمياره خاك برسرش.باكيست حامله شدم بچمم سقط كردم توپنج ماهگي بهم گفتن مغزش اب اورده .وبامجوزپزشك قانوني سقط شد.خيلي ميترسم بارداربشم هيچ وقت اين زجرارويادم نميره افسردگي گرفتم .خدابه حق اين شباي عزيزبهتون يابچه نده يااگه بخوادبده يدونه سالم وتپلش روبده 🙏🏻😔

arsalanفندق مامان💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میدونم خیلی سخته و ناراحتی اما هیچ وقت از خدا ناامید نشو توکل کن همه چیو به خودش بسپار

واقعا بعضی از اقوام خیلی بیشعورن خدا رو شکر من یه شهر دیگه زندگی میکنم نیستم که با سوالاشون اعصابمو بهم بریزن

منم بعد از سقط فهمیدم میوم دارم الان همش از بارداری میترسم اما به شدت هم دلم بچه میخواد گاهی هم که ...

دقيقاحال منوداري اول بايدروحيمونودرست كنيم بعداقدام به بارداري كنيم الان من يك هفته اس سقط كردم وخيلي داغونم تواين كروناتاچندوقت ديگه ميخام يك سفريكماهه برم ازبس دارم ميميرم 

arsalanفندق مامان💋
دقيقاحال منوداري اول بايدروحيمونودرست كنيم بعداقدام به بارداري كنيم الان من يك هفته اس سقط كردم وخيل ...

من یک سال از سقطم میگذره هنوز دلگیرم

امیدوارم شما زود باهاش کنار بیای

سیستم بدنت که به حال سابق برگرده و هورمونات تنظیم بشه حال روحیت خیلی بهتر میشه 

درون سینه ام دردی است، اگر گویم زبان سوزد/ اگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد
اخه شوهرم مجردیش واریکوسل عمل کرده خونوادش در جریانن ولی من به طور نامحسوس گفتم ازمایش داده هیچ مشکل ...

از روز ۵ پریودی دمنوش زنجبیل دارچین هل زعفرون و نبات رو شبی یه لیوان بخور به مدت ۳ تا ۴ شب برای من که جواب داد .

فقط از این روش خسته نشو

از روز ۱۱ پریود به بعد هم اصلا گرمی جات نخور چون بیشترشون قاعده آور .

زندگی ارزش دویدن را دارد حتی با کفش های پاره