2821
2789
عنوان

دلم بچه میخواد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 69 پست
اره بعضی تنبلیا خوش شانسن  با وجود تنبلی به راحتی باردار میشن مثع یکی از خواهرام حالا دختر پو ...

چرا میگی شانس؟اصلش اینه که اگه خدا بخواد با هزارتا مشکلم میشه اگه نخواد...😔

امیدوارم برا هممون خیر بخواد 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
چرا میگی شانس؟اصلش اینه که اگه خدا بخواد با هزارتا مشکلم میشه اگه نخواد...😔 امیدوارم برا هممون خیر ...

شوهرمم همیشه میگه به شانس نیست به خواست خداست

ولی من وقتی ناراحتم میگم به شانسه ولی ته دلم میگم به خواست خداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هی خدااا هروقت میشنوم یکی از قصد سقط کرده مغزمو انگار میخان منفجر کنن. یکی مثل من در حسرت یه علامت از تخمک گذاری که فقط با یه تیر کشیدن زیر دل دو روز خوشحال میشم یکی مثل اینا که بچه بیگناهو میکشن. خدا حکمتتو شکر. 

هی خدااا هروقت میشنوم یکی از قصد سقط کرده مغزمو انگار میخان منفجر کنن. یکی مثل من در حسرت یه علامت ا ...

به نظرتون یه روزی میاد خودمونم به این روزامون بخندیم بگیم چه روزگاری داشتیم،چقد بچه میخواستیم،،حالا سه تا بچه داریم.

ان شاالله که میشه گاهی وقتا خودمو فلش میکنم میگم این ماه مثلا اولین ماه اقداممه  نگرانی ندار ...

میدونی گاهی وقتا حتی به حیوونا هم حسودیم میشه که انقد راحت میزان و بچه دار میشن😔😔خل شدم رفت.میدونم بهم میخندین ولی خیلی سخته این افکار

میدونی گاهی وقتا حتی به حیوونا هم حسودیم میشه که انقد راحت میزان و بچه دار میشن😔😔خل شدم رفت.میدونم ...

اینا فکرا همش از فرط ناراحتیه

ادم باید ذهنشو مدیریت کنه

هرچند سخته ولی شدنیه

من یه رمان برداشتم شروع کردم خوندن،میخوام برا سرگرم کردن خودمم که شده بزنم تو کار کتاب خوندن