2777
2789
عنوان

باردارم پهلوم دردمیکنه

1186 بازدید | 40 پست

سلام خانمها من هفته ۸بارداریم از دیشب پهلوی چپم درد میکنه اصلا زیر شکمم درد نداره قسمت کلیه و بالای کلیه هستش ثانیه به ثانیه میگیره ول میکنه چرب کردم گرم کردم فایده نداره.شمادوستان تجربه ندارین؟ آیاخطرداره؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

شاید پاهات سرما خوروخ

جوراب بکن‌پات 

بهتر میشی

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعام کن    

عزیزدلم انشاا... خدا بهت یه نی نی سالم ونازبده امشب شوهرم بردم زیر گذرحرم امام رضا همه منتظرای فرزند را دعاکردم.

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
شاید پاهات سرما خوروخ جوراب بکن‌پات  بهتر میشی

کاش سرماخورده باشم میترسه خطری داشته باشه واسه بچه

کاش سرماخورده باشم میترسه خطری داشته باشه واسه بچه

نترس 

این دردها طبیعیه تو بارداری

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
سلام عزيزم به نظرم طبيعى باشه ولى اگه تا فردا خوب نشد با دكترتون درميون بزاريد  منم گاهى پهلوم ...

سلام شمابادکترتون مشورت کردین خانووم

نترس  این دردها طبیعیه تو بارداری

به دکترم تواینستا پیغام دادم جواب داده بیا کانال تلگرام که اصلا متصل نمیشه.نکرد یه راهنمایی بکنه

ممنون عزیزم. موعدم عقب افتاده اما بیبی میزنم منفیه!!!!!! 

شک نکن که بزودی مادرمیشی از پنج تن آل عبا بخواه خدا را به آبروی پنج تن قسم بده که انشاا... خدابهت یه نی نی بده عزیزدلم

با دكترم نه راستش  ولى مامانم ميگه اينا همش طبيعيه

عزیزم سونوقلب رفتین شما

عزیزم سونوقلب رفتین شما

اره اولش دو هفته پيش رفتم كه بر اساس تاريخ پريود گفت شش هفته و يه روز دارى سونو كرد گفت ساك و زرده هست اما قلب نه برو دو هفته ديگه بيا ديگه تو اين مدت مردم از استرس بعد ديروز رفتم سونو كرد خدارو شكر قلب تشكيل شده بود اما گفت هفت هفته و سه روز نشون ميده