2777
2789
عنوان

باردارم پهلوم دردمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 40 پست
عزیزم ناراحت نمیشی یادش میفتی

یادمه یکباررفت گوشیش یادش رفت ببره؛ یکهفته نیومد اصلاعادت نداشتم سرگوشیش برم یکروز دیدم گوشیش خیلی زنگ خورد فکرکردم اتفاق بدی افتاده حواب دادم خودش بود باخط دوستش گفت تا عصرمیام ۳روز گذشت خبری نشد دلواپس زنگ زدم رو همون خط با گوشی خودش زدم علاوه براینکه طرف اسم شوهرم روگوشیش میفتاد بازم خودمومعرفی کردم گفتم اونحا نیست؟ طرف گفت نه حالا اگر چیزی میخوای من هستم بیام باور کن انگاریکنفر فرشو از زیرپام کشید همون روز گریون رفت خونشون پدرش زنگ زد بطرف اونم انکارمیکرد همون موقع شوهرم اومد پدرش گفت تو باکیا رفت و آمد داری که این حرفو به زنت زده بیا اگه خسته ای کمکت کنیم گفت اگرشماخسته شدین من خسته نشدم.ماجرازیاده من فقط دیدم بمونم حیثیت خودمو پدرم حراج میشه باخوبی وبدون حتی کوچکترین دعوا یا بی احترامی چه ما نسبت به اونا  چه اونا به ما جداشدم.روز دادگاه انقدر توبغل مادرگریه کرد همه فکرمیکردن اونا مادر فرزندن..آخه از زندان آوردنش دادگاه مامورای دنبالش گریه افتاده بودن بهش میگفتن ماهرکی آوردیم فحش و ناسزا وکتک بینشون میشد تاحالا ندیده بودیم اینجوری کسی جدابشه انگار اومدیم تفریح الان دارین جدامیشین منتهاباگریه..بهم گفت برات نتونستم کاری کنم حلالم کن؛ به اولین کسی که گفتم ازدواح کردم اون بودم بهم گفت انشاا...خوشبخت بشی الانم هر درد دلی داشته باشم وقتی زنگ برا بچه ام بزنم از صدام میفهمه چمه بهش میگم میگه من باعث این بدبختی شدم ازدواج کردی؟؟ ازنظرمن عیبی نداره چون باعث این بدبختی شدم برگرد بیا اگرم نمیخوای من باشم طوری نیست بیاخونه میگیرم برو بابچه زندگی کن.

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
یادمه یکباررفت گوشیش یادش رفت ببره؛ یکهفته نیومد اصلاعادت نداشتم سرگوشیش برم یکروز دیدم گوشیش خیلی ز ...

بچه داشتی ازش؟ اخه حس میکنم ی جاهم گفتی دعا کنین باردار بشم از این همسر. پس بچه نیار دیگ. بنظر من برگرد. اگ اون مشکلی نداره با ازدواج کردنت. اخه پذیرشش سخته.

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمه یکباررفت گوشیش یادش رفت ببره؛ یکهفته نیومد اصلاعادت نداشتم سرگوشیش برم یکروز دیدم گوشیش خیلی ز ...

کجا نیرقت ک یک هفته نمیومد؟ خانم باز اینا نبود،؟

بچه داشتی ازش؟ اخه حس میکنم ی جاهم گفتی دعا کنین باردار بشم از این همسر. پس بچه نیار دیگ. بنظر من بر ...

بله یه پسر ۱۴ ساله دارم که اونجاست؛میترسم برم دوباره کاراشو شروع کنه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
کجا نیرقت ک یک هفته نمیومد؟ خانم باز اینا نبود،؟

ی هفته کم کمش بود؛ میرفتن بادوستاش دنبال موادو کشیدن؛ نه اصلا دنبال زنها نبود اگر بیان بگن قاتله و آدم کشته باور میکنم اما اگر بگن فقط به یه زن نگاه کرده فقط یه نگاه ؛اصلا باورنمیکنم.هرچقدر ازخودم مطمئن بودم به اونم اعتماد داشتمودارم.خیلی چشم پاک بود معرفتش زبانزد بود ولی متاسفانه راهی که رفت اشتباه بود

ی هفته کم کمش بود؛ میرفتن بادوستاش دنبال موادو کشیدن؛ نه اصلا دنبال زنها نبود اگر بیان بگن قاتله و آ ...

ای بابا . پس چرا جدا شدی. کاش میموندی. دلت همیشه باهاشه. خدا هر چی ب صلاحته برات پیش بیاره. الان درستشده اعتیادش؟

ای بابا . پس چرا جدا شدی. کاش میموندی. دلت همیشه باهاشه. خدا هر چی ب صلاحته برات پیش بیاره. الان درس ...

منکه ازدواج کردم ترک کرده حتی سیگارشم گذاشته کنار؛ اگر قبل ازدواجم ترک میکرد میرفتم دوباره زندگی میکردم باهاش

منکه ازدواج کردم ترک کرده حتی سیگارشم گذاشته کنار؛ اگر قبل ازدواجم ترک میکرد میرفتم دوباره زندگی میک ...

الان نمیتون بری

الان نمیتون بری

نه نمیشه...گاهی آرزو میکنم کاش بیدارمیشدم ازخواب میدیدم این ازدواج دومم فقط خواب بوده یه خواب بد...ازش متنفرم دلیل این نفرت خودشون هستن

نه نمیشه...گاهی آرزو میکنم کاش بیدارمیشدم ازخواب میدیدم این ازدواج دومم فقط خواب بوده یه خواب بد...ا ...

خب چرا نمیشه

ببخشیدمیپرسم آخرین پریودتون چه تاریخی بود منم میترسم برم سونو دست وپام میلرزه.صداشو گذاشت بشنوی؟؟

عزیزم منم اشتب کرده بودم فکر کردم شش هفتم رفتم دکتر گفت ٩ هفتس صداشم میزاره گوش کنی خیالت راحت طبیعیه نگران نباش😍😍

من ریخته ام در رگ تو شیره جان😍😍😍😍 هی چرخ بزن در منو دل را بتکان🌸🌸🌸🌸 این همنفسی چه حسو حالی دارد❄❄❄❄❄ در پیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕💕💕💕