2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶۸

خب ببین کارت هفت که برات اومد کارت «هفت سکه» بیشتر از هر چیز داره بهت میگه که الان توی یه حالت انتظار و نگرانی هستی. انگار با وجود اینکه امکانات و تلاشهات رو داری، باز هم چشم به یه اتفاق تازه دوختی و همین باعث شده کمی ناامیدی یا افکار بیهوده سراغت بیاد.این کارت میخواد یادآوری کنه که اگر بدهی یا فشار مالی داری، باید جلوی ولخرجی رو بگیری و اول اون رو صاف کنی الان وقتشه کمی کنار بایستی، دست از فعالیت بیوقفه برداری و به خودت اعتماد کنی. رفتار و حالتت باید مثبت باشه امید و انتظار سازنده رو جایگزین نگرانی کنی تشویق و حمایت آدمهایی که بهت ایمان دارن رو بپذیر چون همین انرژی میتونه تو رو جلو ببره.خیلی زود ثمرهی تلاشهات رو میبینی، فقط لازمه صبور و متعهد بمونی.در کل هفت سکه میگه نگران نباش، نتیجهی زحمتهات در راهه. فقط صبور باش، ولخرجی نکن، و انرژیت رو روی کاری بذار که واقعاً بهش باور داری. خیلی زود میبینی که همهی این انتظارها به بار میشینه

فقط بیشتر به اینا جنبه سرگرمی نگاه کن و زندگیتو روش نبند

زحمتی مامانم هم دوست داشتی دعا کن

شاهدخت آتلانتیس

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

سلام مرسی شما خوبی؟چشم میگیرمفقط ب شرطی که بهش بیشتز جنبه سرگرمی نگاه کنی و اصلا دل نبندی

بزا منم میگیری🙂

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

خب ببین کارت هفت که برات اومد کارت «هفت سکه» بیشتر از هر چیز داره بهت میگه که الان توی یه حالت انتظا ...

برای منم میگیری

رشته مورد علاقم قبولم؟ سال اول؟

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

سلام مرسی شما خوبی؟چشم میگیرمفقط ب شرطی که بهش بیشتز جنبه سرگرمی نگاه کنی و اصلا دل نبندی

من گلم پیش یه نفر ف ال گرفتم،یه جوری حرف میزنه

ویه چیزهایی درست در میاد،،آدم فکر میکنه کاملا راست میگه

مرسی ی عدد از ۱ تا ۷۶ بگو

برای منم میشه بگیرید لطفا

نیت کردم

امسال میرسم به رشته مدنظرم

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....