2777
2789
عنوان

بعد از جدایی

82 بازدید | 12 پست

خانم ها اونایی که جدا شدید ی سوال ؟؟

بابت چی جدا شدید و چقدر طول کشید که از اون زندگی و شوهرتون رو فراموش کنیدمنطورم اینه که براتون دیگه مهم نباشه و کلا فرد رو چه خوشی و چه ناخوشیش به گوشتان برسه بی اهمیت باشه و اینکه چند وقت بعد از جدایی یاد زندگی مشترک و خاطره هایی که با هم داشتید می افتادید

من طلاق نگرفتم اما هشت ماهه کلا از خونه ام اومدم بیرون دلیلم اصلی ترینش خیانت های مکررش بود و هول بودنش و سر همین موضوع باعث دعوا و درگیری پیش بیاد بینمون و کلا آدم نامرد و دروغگویی بود ((به شدت دروغگو و تهمت به من میزد ))اما متاسفانه خیلی هم نقش عاشق ها رو خوب بازی میکرد من امروز با اینکه ازش متنفرم اما نمیدونم چه مرگم شده دلم میخواد ی زندگی خوب باهاش داشتم اینقدر با کارهاش منو خورد نمیکرد نمیدونم امروز چطور دلم تنگ اون روزهای خوب مون افتادم دلم گرفته 😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسر سابق من شکاک بود و تفاوت فکری و عقیدتی داشتیم...۶/۷ ماه اول سخت بود بعد فراموش کردم...الانم نمیگم یاد گذشته نمیفتم چرا گاهی اوقات ناخداگاه یه سری خاطرات یادم میفته اما دل تنگی نیست فقط یادآوریه و به نظرم آدم ذهنش هیچ وقت فراموش نمی کنه مگه آلزایمر بگیره فقط براش بی اهمیت میشه من همچین حسی دارم.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

همین دلیلا اصلا نیازی به فکر کردن نداره باید میریدی بهش فقطانگار مشکل داری

من بنظرت چه مشکلی بالاخره یازده سال زیر ی سقف با همزندگی میکردیمدلم تنگ شد وگرنه خودمم فهمیدم دیگه که درست بشونیست توجریان دادگاه و کارای طلاق هستم

روز خوب چیه اون با همه همینجوری بوده 🤮

درسته حرفت اما میدونی چیه چیزی که من از این آدم برداشت کردم این بود ی خودشیفته و متاسفانه مشکل عمیق روح و روان داشت که باعث و بانیش خانواده اس و نوع تربیتش بودن

همینکه بهش فکر میکنی و حالش ازش به هم نخورده شاید مشکل داری

نه عزیزم متنفرم ازش و حتی تودادگاه هم جایی مجبور به دیدنش میشم دوست ندارم حتی در حد ی کلمه باهاش همکلام بشم من یاد گذشته و وابستگی هام به خونه و زندگی و روابط ها اون جایی که برام نقش بازی میکرد و من ساده باور میکردم یادم میافته ناراحت میشم که کاش صادق بود و این همه دروغ و ریا نداشت که حداقل همون اوایل جدا میشدم نه اینکه عمرم تلف همچین آدمی کنم

خب همونا رو میگم باید تهوع بگیری

اوکی من نگفتم که اون خوبه گفتمکسایی که تجربه جدایی دارن تا چند وقت بعد تونستن زندگی قبلی شون رو فراموش کنن و دیگه یاد نکنن از اون زمانها

اوکی من نگفتم که اون خوبه گفتمکسایی که تجربه جدایی دارن تا چند وقت بعد تونستن زندگی قبلی شون رو فرام ...

ببین بعضیا اصلا ناراحت نمیشن همه مث هم نیستن ولی تو کلا باید هرچه زودتر از ذهنت خارج کنی اون کثیف عوضی رو حتی فکرشم مسخرس

ببین بعضیا اصلا ناراحت نمیشن همه مث هم نیستن ولی تو کلا باید هرچه زودتر از ذهنت خارج کنی اون کثیف عو ...

حرفت کاملا درسته من حالم خوب میشه اوکیه اما اون روزایی که مجبورم برم دادگاه و اونجا میبینمش متاسفانه آدم بد دهن وعوضی ام هست خیلی اذیت میشم تا چندروز بعد اونجلسه تا برگردمحالت قبل میدونی من متنفرم ازش اما با خودمفکر میکنم چرا اینقدر دروغ چرا با زندگیماینکار رو کرد چطور وجدان نداره چرا حتی ی درصد همخودش رومقصر نمیدونه جدی میگم ها حتی تو دادگاه هم همش دروغ میگه و میخواد منو متهم کنه و اسرار داره که من طلاق نمیدم من که دیگه تصمیم قاطع گرفتم هیچ برگشتی تو کار نیست وخدا رو شکر خانواده ام هم پذیرفتن و حامیمهستن