2777
2789

سلام . بچه ها تروخدا بیاین . من الان 3 ماهه از خونه نیومدم بیرون . دلم خیلی گرفته . مامان و بابام بالای 60 سال هستن و مامانم فشار خون داره واسه همین خیلی میترسم . تروخدا بگین جدیدا اطرافتون کسی گرفته ؟ وضعیتش چطوره ؟ وضعیت بیمارستان ها چطوره ؟ دلم داره میترکه از این همه توو خونه موندن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان و باباتون تنهان؟ یا کسی هست پیششون؟

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
وضعیت خیلی بهتر شده بیشتر جاها شهر پسرخالم اینا که بیمارستانا صفره منم تازه یک هفته میرم بیرون الب ...

کدوم شهرین؟از گرگان خبری نداری بیمارستانش؟ 

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 
خودم هنوز مجردم . توو خونه ام

آهان فکر کردم دورید ازشون دلتنگشونید، نگران نباشید رعایت کنید اتفاقی نمیوفته 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
من همسرم مبتلاست الان از شروع علایم ۲ هفته گذشته ولی هنوزم بیحالی و بدن درد داره

منم بیحالو بدن درد دارم ولی نفس تنگی و گلو درد  تب ندارم ینی منم کرونا دارم؟

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌