2777
2789
عنوان

بیحسی برای اولین رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 59417 بازدید | 161 پست
اسپری چی؟کلا بی حس میکنه؟

وقتی خودتو برای درد آماده میکنی خب دردناک میشه. اصلا قرار نیست اتفاقی بیفته درصد کمی اونهم از شدت ترس بیجا درد میکشن که من فکر میکنم بیشتر اشتباه  شوهرشونه که بلد نیست زنش رو از نظر روحی اماده کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بخند سرت بیاد ...  خیلی جالبه شوهر من. سرزایمانمم قرآر بود اختیاری سز شم ۷ تومن هم ریخته بو ...

چ خوب خداحفظش کنه کنارهم زندگی خوبی داشته باشین

والا سرم بیاد چیز بدی نیس که دارین میگین شوهرمون خجالت کشید یا ترسید والا شوهرم اونجوری باشه کلی هم بهش میخندم😂😂😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
ن بی حسی میخام🤐

ژل سیمپلکس مخصوص بانوان 

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 
نه دیگه اینقدرام ترس نداره فقط یکم درد داره که قابل تحمله  من که نمردم،زندم تو هم چیزیت نمیشه& ...

😂😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
😂😂😂مردا عجب گیری کردنااااا

آره بیچاره. خودش یه بار کاپوت ماشین خورده بود به سرش تو راه برگشت از گردش دیدم سرش خونیه. میگه مرد باید مقاوم باشه اما زنا گناه دارن درد بکشن. چرا همش درده.

سرزایمانم خیلی خیلی ترسیده بود. حتی رابطه بعد زایمانم بهم گفت بیشتر از شب عروسی ترسیده و چندین هفته طول کشید طرفم بیاد و هی میگفت بخیه هات نسوزه

اره شوهرای اینجوری خیلی خوبن😍

من مگه چیز بدی گفته بودم فقط جالب بود برام😂😂

با اجازه استارتر عزیزم

بچه ها پیج  اینستای خواهرمو فالو کنید ماماست و به سوالاتون کاملا رایگان در دایرکت جواب میده

داستان اشنایی و ازدواجشو داره میزاره هرروز یک پارت

عکس از روزمرگی ها و بچه داری و اشپزی و اموزش غذا و دسر و دمنوش هم داره

ایدی پیجش:

samira.b.sami

آره بیچاره. خودش یه بار کاپوت ماشین خورده بود به سرش تو راه برگشت از گردش دیدم سرش خونیه. میگه مرد ب ...

☺☺☺خدا برات حفظش کنه .😃منم وقتی درد زایمانم گرفت از حولش وقتی بیمارستانو اشتباه رفته بود درو باز کرده بود یادش رفته بود ببنده دنده عقب رفت در خورد به تنه درخت تو جدول و کنده شد😅😅😆