2777
2789
عنوان

بیحسی برای اولین رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 59414 بازدید | 161 پست
چ شوهرای جالبی دارین😂😂😂

اونموقع که تازه نامزد کرده بودیم واسه اولین بار که دستمو گرفت خجالت می‌کشیدم و راحت نبودم بخاطر همین سرمو انداختم پایین،شوهرم تا نیم ساعت اعصابش خورد بود که چرا دسستتو گرفتم اذیت شدی،تقصیر من بود که اذیت شدی،من همش ناراحتت میکنم

خلاصه مجبور شدم از دلش در بیارم از بس که از خجالت من ناراحت شد😂

اره خیلی 😄

شما پرستارین😍😍😍

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونموقع که تازه نامزد کرده بودیم واسه اولین بار که دستمو گرفت خجالت می‌کشیدم و راحت نبودم بخاطر همین ...

الان اینو جدی گفتی😂😂😂🤦‍♀️

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
اره عزیزم

موفق باشین🌺🌺

اونموقع که تازه نامزد کرده بودیم واسه اولین بار که دستمو گرفت خجالت می‌کشیدم و راحت نبودم بخاطر همین ...

ادم جالبیه

الان اینو جدی گفتی😂😂😂🤦‍♀️

اره بخدا

خو من خجالت می‌کشیدم واسه همین سرمو انداختم پایین،ناراحت نشدم اتفاقا خیلیم خوشم اومد و ته دلم خوشحال بودم ولی فکر کردم ناراحت شدم😄

من مجردم ولی خیلی خندیدم😂😂

پس بخند سرت بیاد ... 

خیلی جالبه شوهر من. سرزایمانمم قرآر بود اختیاری سز شم ۷ تومن هم ریخته بودم به حساب دکتر. شب قبلش دردم گرفت تا برسم بیمارستان گفتن بچه داره دنیا میاد. تو راه بیمارستان دستامو میگرفت اون یخ بود من دلداریش میدادم!

بعد زایمانم مامانم گفت تو یه دونه زاییدی شوهرت برات شش قلو آورده انقدری گریه کرده بود که زنم درد داره! پرستارا میگفتن خوش به حالت. ضعیف نیستا . خیلیم تکیه گاه خوبیه فقط میگه حیفه زن ظریف درد بکشه. 

شل کن 

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
اره بخدا خو من خجالت می‌کشیدم واسه همین سرمو انداختم پایین،ناراحت نشدم اتفاقا خیلیم خوشم اومد و ته ...

اخی 

نازی 

خوبه پس بعضی وقتا سر بسرش بذار🤣🤣

پرستاری عزیزم بی حسی قوی چیه خدایی بیهوشی ب سرم زده دیگ😂

نه دیگه اینقدرام ترس نداره فقط یکم درد داره که قابل تحمله 

من که نمردم،زندم تو هم چیزیت نمیشه 

تازه من میبینم شوهرم شروع می‌کنه به ناز کشیدن و نگران میشه منم بیشتر ناز میکنم و بعد نزدیکی اگر درد نداشته باشیم الکی میگم درد دارم که بیشتر بهم توجه کنه😝😝