2777
2789
عنوان

بیحسی برای اولین رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 59385 بازدید | 161 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خون بکارت مگه چند قطره نیس؟ همونو رو دستمال نشون میدن؟ متاسفانه ما هم هنوز داریم😔

بعضیا اصلا خونریزی ندارن چون نوع پردشون طوری نیست که خونریزی داشته باشن

مثلا کسایی که ارتجاعین یا خونریزی ندارن یا اگه هم باشه در حد یه قطره 

در اصل خود پرده نباید خونریزی کنه اون فشار ناشی از دیواره های واژنه که باعث خونریزی میشه

خخخخخ شایدمن اولین نفرباشم 😅😅😅

نتونستم بفرستم لینکو بلد نیستم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تاپیکشو پیدا کن

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
بعضیا اصلا خونریزی ندارن چون نوع پردشون طوری نیست که خونریزی داشته باشن مثلا کسایی که ارتجاعین یا خ ...

پس اون بیچاره هایی که رسم دستمال دارن خونریزی هم ندارن تکلیفشون چیه؟

کاش دلها در چهره ها بود.....
پس اون بیچاره هایی که رسم دستمال دارن خونریزی هم ندارن تکلیفشون چیه؟

متاسفانه این رسم باید برداشته بشه چون توهین به دختره 

من تو سایت دیدم کسایی که مثلا تو عقد با هم رابطه داشتن و موقع عروسی باکره نبودن و رسم دستمال داشتن بعد داماد یکم با تیغ پای خودشو بریده خون زده به دستمال داده بهشون 

یا یکی دیگه بود گفت که ما شب عروسی خونریزی هم داشتم ولی شوهرم از این رسم بدش میومد صبح عروسی که خواهرانش اومدن واسه دستمال، دستمال خونی رو گذاشت روی گاز و اتیشش زد و گفت زندگی شخصی من به کسی ربطی نداره

یکی دیگه هم بود که گفت مادرشوهرش به شوهرش گفته بود که رسم دستمال داریم شوهرشم گفته بود این موضوع به من و خانومم مربوطه نه به کس دیگه

متاسفانه این رسم باید برداشته بشه چون توهین به دختره  من تو سایت دیدم کسایی که مثلا تو عقد با ...

من واقعا از دختر بودن خودم بیزار شدم...خواستگارم و خانواده ی خودم این رسمو دارن متاسفانه..یعنی اصلا نمیتونم چیزی بگم...بعد تازه شنیدم میگن خون بکارت روشنه و با بقیه جاها فرق داره یعنی نمیشه از یه جای دیگه هم برای دستمال استفاده کرد....

آخه اینا چه رسم و رسوماتیه😥😢

بعضی وقت ها میگم قید ازدواجو بزنم

کاش دلها در چهره ها بود.....