2777
2789
عنوان

بیحسی برای اولین رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 59407 بازدید | 161 پست
چ خوب خداحفظش کنه کنارهم زندگی خوبی داشته باشین والا سرم بیاد چیز بدی نیس که دارین میگین شوهرمون خج ...

آخر تحمل نکرده بود پول داد سدیشن کردن دردام کلا رفت و رفتم هپروت. یه ساعت فقط درد کشیدم بعدش سدیشن شدم اما الانم حرفش میفته میگه تو شیرزنی عین قدیمیا طبیعی بچه آوردی! 

والا خوبه . اما زیادی دل نازکه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

☺☺☺خدا برات حفظش کنه .😃منم وقتی درد زایمانم گرفت از حولش وقتی بیمارستانو اشتباه رفته بود درو باز کر ...

بهم اجازه بدین بخندم لطفا😂😂😂😂😂😂😂😂😂😃😃😃

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
 آخر تحمل نکرده بود پول داد سدیشن کردن دردام کلا رفت و رفتم هپروت. یه ساعت فقط درد کشیدم بعدش س ...

والا شوهرای دل نازک خوبن،چین این شوهرایی که انگار بجای قلب تو سینشون سنگه😖

آخر تحمل نکرده بود پول داد سدیشن کردن دردام کلا رفت و رفتم هپروت. یه ساعت فقط درد کشیدم بعدش س ...

نگاه خدا ان شاالله همیشه به زندگیتون باشه خوش باشین کنار هم🌺🌺

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
من مجردم ولی خوب اینجابعضی هامیگن دردداره وحشت میکنم.شمامتاهلی عزیزم؟

نترس بابا تا حالا هیچ کس نمرده😂😂

راحت باش ننه.خاطره خنده دار طایفمون شده😃😃

👌👌👌😂😂😂😂😂