سلام خانومایی که لک لانه گگزینی دیدن چندروزبعدش بی بیتون مثبت شد؟
ا صلا لک لانه گزینی چجوریه؟
ممکنه قبل ازموعد پری بی بی چک مثبت بشه؟کمترین زمان ممکن چندروز قبل ازموعده؟
الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
برای من ۵ روز زودتر از پریودیم در حد ۴ یا ۵ قطره اومد دو روز شد صورتی خیلی کم رنگ بود
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم تاپیک قبلیم تقریبا سوالای شماس. من شش روز پیش اقدام داشتم . امروز عصر دل درد پریود ولی خفیف تر داشتم ولی لک ندیدم . فقط دلدرد . نمیدونم ممکنه باردار باشم یا نه ؟
برای من ۵ روز زودتر از پریودیم در حد ۴ یا ۵ قطره اومد دو روز شد صورتی خیلی کم رنگ بود
چندروز بعدش بی بی مثبت شد؟
الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
منم تاپیک قبلیم تقریبا سوالای شماس. من شش روز پیش اقدام داشتم . امروز عصر دل درد پریود ولی خفیف تر د ...
به سلامتی ان شاءالله
6-12روزبعدلقاح جایگزینیه
منکه روز پریودی زدم منفی بود لک لانه گزینیمم ۵ روز بعد از عقب افتادن بود
به سلامتی ان شاءالله