2777
2789
عنوان

تمامی کاربران بیاید اینجا یه نصیحت

368 بازدید | 49 پست

بکنید

درسی که زندگی بهتون داد

وتجربه هاتون بگیدبرام

واینکه چطوری زندگی کنم

وچطورپس اندازکنم

چون خیلی کم میام سایت شایدبزودی کآربریم دونفره بشه چون اینجاخیلی کاراگاه بازیه گفتم درجریان باشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب هیشکی اعتماد نکن

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اشتباهی که یک‌عمر پشیمانم‌ار آن اعتمادیست که بر مردم‌دنیا کردم

اوه

حتماخیلی زخم خورده ای

چون خیلی کم میام سایت شایدبزودی کآربریم دونفره بشه چون اینجاخیلی کاراگاه بازیه گفتم درجریان باشید

۳۵ سالمه یه چیزی به دخترای ۲۰ سال و بالاتر و پایینتر بگم . 

هر چی زور دارید برای پیشرفت تا ۳۵ سال بزنید از ۳۵ به بعدش کم کم شکل زندگیتون عوض میشه . بیشتر به آرامش و حریم خصوصی نیاز دارید . بیشتر تفریح میخواین . بیشتر ازادی میخواین . 

درسی که زندگی به من داد این بود که تو این دنیا همیشه فقط خودتی وخدات هیچکس بدادت نمیرسه اینکه واسه شکسته شدن دلم هیچ حق انتخابی ندارم ولی میتونم انتخاب کنم که کی دلمو بشکنه واینکه هیچکی به جز مادرم دل سوز من نیست و اینکه خیانت و دروغ واسه خیلیا راحته واینکه هرچقدر کمتر به دیگران اعتماد کنی زندگی بهتری داری و اینکه تو این دنیا فقط خودت باید به فکر خودت باشی بقیه پشتتو خالی میکنن

Love yourself♡
۳۵ سالمه یه چیزی به دخترای ۲۰ سال و بالاتر و پایینتر بگم .  هر چی زور دارید برای پیشرفت تا ۳۵ ...

یعنی چیکارکنیم

یعنی چیکارکنیم

پیشرفت کنید درس بخونید کار کنید اگر مستقل نیستید حتما مستقل شید اگر با خانواده همسر یجا هستین از الان ساز جدایی بزنین اگر با خانواده خودتونین همینطور  دور و برتونو خیلی شلوغ نکنید که بعد نتونید جمعش کنید .آدمای بیخودو از خودتون دور نگه دارید . 

ادم هارو ازظاهر. قضاوت نکنی

وادم های خوش رو چرب زبان بعضی هاشون ظاهرا.  خوب به نظزمیان

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی