2777
2789
عنوان

تمامی کاربران بیاید اینجا یه نصیحت

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 49 پست

خدارو هیچوقت فراموش نکن.....

و هیچوقت تمام خودتو اخلاقت و.. ب هیچکس نشون نده.. مث کتاب باز نباش.. ک بد میبازی.. 

قدر  تک‌تک لحظات زندگی رو بدون و همیشه شاکر خدا باش

قضاوت نکن و تهمت نزن ک بهش دچار میشی... چیزی ک علمشو نداری رو ازش بگذررر...

گریه کن اما بغض نکن..

مواظب خوبیات باش.. نذار از خوبیات کسی سواستفاده کنه... 

گاهی حرفتو رک بزن... بی شیله پیله باش.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشرفت کنید درس بخونید کار کنید اگر مستقل نیستید حتما مستقل شید اگر با خانواده همسر یجا هستین از الا ...

خدا رو شکر همون ۱۸ ۱۹ سالگی فهمیدم که آدمهای بیخودی رو کنار بزنم. حالا هم دارم سعی میکنم خودمو تو خانوادم کمی کمرنگ کنم چون خییییییلی به من وابسته اند. هم عاطفی و هم از این نظر که هر کاری میخوان بکنن من رو باید بیارن وسط نظر بدم یا اینکه براشون کاری انجام بدم.

ببخشید عزیزم ی سوال حقوقی دارم میشه بپرسم

من اطلاعی ندارم راجب این مسائل ببخشید

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
به جای انتظار از دیگران ادم باید از خودش انتظار داشته باشه،اول خودش شروع کنه محبت کردن به دیگران بعد ...

دیگران لیاقت محبت ندارن محبت کردم که میگم تا میام بگم نه این با بقیه فرق داره ولیاقت داره طرف گند میزنه به تصورم

Love yourself♡

تجربه ها و درس ها:

1- اگر در حق کسی لطف میکنم و از منافع خودم به خاطر اون میگذرم، هر کسی که باشه حتی مادرم، هرگز هرگز انتظار جبران و یا قدر شناسی نداشته باشم و اگر توقع برام ایجاد میشه بهتره از اول لطف رو نکنم . 

2- هرگز هرگز راز هاتو ، مشکلاتتو، اینکه عاشق کسی شده باشی و بهش نرسیده باشی، بی پولی یا پولداریتو، تصمیمات مهمی که هنوز کامل به نتیجه نرسیدن (مثل سرکار رفتن یا خونه خریدن یا ..)،دشمنی ها تو، دلخوریهات از کسی رو، نقص ها و اشتباهاتت رو ، به هیچ کس نگی. حتی مادر و پدرت. حتی دختر و پسرت . 

3- فرزند جامعه زمان خودت باش. ممکنه کاری در 100 سال قبل فضیلت باشه اما الان نه. بنابراین به دنبال این باش که در هر زمانه ایی و در هر دوره ایی از عمرت چطور بهترین استفاده رو ببری.

4- هرگز هرگز خودت رو به پول نفروش. به خاطر به دست آوردن منافع و مادیات از داشته های مهمی که داری (مخصوصا ارزشهای ذاتی و درونی خودت) خرج نکن. 

من بابت بدست اوردن اینها خیلی لطمه های سنگینی خوردم.

دیگران لیاقت محبت ندارن محبت کردم که میگم تا میام بگم نه این با بقیه فرق داره ولیاقت داره طرف گند می ...

من اینو فهمیدم که نمیشه نشست یه جا و بعد گفت چرا دیگران هیچ کاری برام نمیکنن؟چرا بهم‌ محبت نمیکنن؟چرا دوستم‌ ندارن؟اگه من میخوام کسی دوستم باشه باید اول خودم به اون شخص احترام بذارم و دوستش داشته باشم،حالا اگه اون جواب محبتامو نداد یعنی لیاقت نداشته😅

زندگی درسهای خیلی زیادی به من داد . ولی از همه مهمترش برام این بود که خیلی نباید تو خانواده خودمو همه فن حریف و حلال مشکلات و قوی نشون بدم حتی با پدر و مادر. ناخواسته از آدم سوء استفاده میشه و فرصتهای خوب زیادی رو از آدم میگیره. بعد کافیه که یک بار از حقت دفاع کنی اون وقت میبینید که لطف مکرر چه طور حق مسلم شده حتی با نزدیکترینها

تجربه بهم ثابت کرد هیچوقت مقدار پولمو به کسی نگم هیچوقت حتی شده تو دلم به کسی نخندم چون سرم میاد

برای من خیلی پیش اومده فقطتودلم مسخره وسرزنش کردم اماخداشرایطمنو به جایی ختم کردبه طرف حق دادم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 

اگه. برای خودشیرینی. کارنیک وخیری انجام بدی به  نیتت که شیرین شدن درنزد طرف نمیرسی ونتیجه عکس میده

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 

درسها و تجربه ها:

4- از تمام اوقات شبانه روزت درست و برنامه ریزی شده استفاده کن. 

5- به هیچ کس از نظر عاطفی وابسته نباش. هرگز. حتی به مادر  به فرزند به همسر به هیچ کس.

6- همیشه همه تخم مرغهاتو توی یه سبد نچین. روی هیچ کس 100 درصد حساب نکن و اعتماد نکن. از هیچ کس 100 درصد متنفر نباش. هرگز همه پولهاتو 100 درصد وارد یه کار خاص نکن. هرگز 100 درصد زندگیتو فقط به یه کار اختصاص نده و تک بعدی نباش. 

7- همیشه خدا رو در زندگیت مد نظرداشته باش و باهاش قرارهای خاص بذار. 

8- هیچ وقت رک نباش. حقیقت رو با رک گویی به صورت دیگران تف نکن. مودب باش و آرام و باهوش، نگذار ازت سواستفاده بشه. در رودربایستی گیر نکن، اما اگر قراره حرفت رو بزنی با ملایمت بزن. 

9- اگر شریک خوب بود خدا برای خودش میگرفت بنابراین تا میتونی در هیچ کاری شراکت نکن مگر موارد خیلی خاصی که مشورت کنی و همه جنبه ها رو بررسی کنی. 

10- درس بخون. حالا یا در دانشگاه یا در خونه یا هرجایی. علم ، ارزش هست.